Gündem
18 Kas 2023 18:32 Son Güncelleme: 18 Kas 2023 18:35

Taklidini yapmıştı! Şimdi aynı cezaevindeler...

Kara para aklama ve vergi kaçırma iddialarıyla tutuklanan Dilan ve Engin Polat ile birlikte Dilan Polat'ın kız kardeşi Sıla Doğu’nun aynı cezaevinde kaldığı Bahar Candan'ı taklit ettiği görüntüler sosyal medyanın gündemine oturdu.

Engin ve Dilan Polat çiftinin tutuklanarak cezaevine gönderilmesinden sonra 600 fenomen yakın markaja alınmıştı. Dilan Polat, Engin Polat, Sıla Doğu'nun da aralarında olduğu 14 şüpheli tutuklanarak Silivri'de bulunan Marmara Cezaevi'ne gönderilmişti.

Dilan Polat'ın eşi Engin Polat ile Silivri'deki günleri sona ererken kardeş Sıla Doğu Marmara Cezaevi'nde kalmıştı. Dün tutuklama kararı çıkan Nihal ve Bahar Candan da Silivri'deki Marmara Cezaevi'ne sevk edildi ve Sıla Doğu'ya komşu oldular. Aynı cezaevinde kalan Sıla Doğu'nun 2 yıl öncesinde Bahar Candan'ı taklit ettiği bir video yeniden sosyal medyada gündem yarattı.

YENİDEN GÜNDEM YARATTI

Sıla Doğu'nun, Bahar Candan'ın Armağan Çağlayan'ın programına katıldığında babasıyla ilgili yaptığı açıklamaları taklit ettiği bir videosu sosyal medya kullanıcıları tarafından yeniden hatırlatılarak gündeme getirildi.