Televizyon
18 Şub 2020 11:37 Son Güncelleme: 18 Şub 2020 12:22

Taciz iddiası için oradaydı...Kanal D muhabirine okulda şok gözaltı!

İstanbul Esenyurt'ta bir okuldaki taciz iddiası üzerine veliler eylem yaptı. Eylem üzerine okul yönetiminin çağırdığı polis, iddialarla ilgili bilgi almak için okula gelen Kanal D Muhabiri Şevval Şirin'i gözaltına aldı. Bir odada saatlerce bekletilen Şirin, polislerden de şikayetçi oldu. O anlar kameralara yansıdı.

Olay İstanbul Esenyurt'taki bir okulda taciz iddiasıyla başladı. İddia kısa süre içinde bütün okulda duyulurken, veliler de görevli memuru protesto etmek için okul önünde toplandı. Soruşturma kapsamında tacizci memur tutuklandı.

Veliler olayın ilk olmadığını belirterek tepkilerini dile getirirken Kanal D muhabiri Şevval Şirin de iddiaları okul müdürüne sormak istedi ancak polisin orantısız şiddetiyle karşılaştı.

Şevval Şirin, iki kadın polis tarafından önce gözaltına alındı. Sonra okulun içine götürüldü ve mahkeme kararı olmaksızın cep telefonuna el konularak saatlerce bir odada tutuldu. Kısa süre sonra ise emniyet yetkilileri, muhabirin gözaltında olmadığını açıkladı. Şevval Şirin ise polislerden şikayetçi oldu. Bunun üzerine iki kadın polis de muhabir tarafından darp edildiğini öne sürdü.