Gündem
26 Nis 2011 16:01 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 12:17

SURVIVOR'IN GÖNÜLLÜSÜ TAÇMİN'İN HÜZÜNLÜ HİKAYESİ!

'Survivor Ünlüler-Gönüllüler'de mücadele eden Taçmin Tümer'le ilgili çarpıcı bir gerçek ortaya çıktı.

SHOW TV'nin reyting rekortmeni yarışması 'Survivor Ünlüler-Gönüllüler'de mücadele eden Taçmin Tümer'le ilgili çarpıcı bir gerçek ortaya çıktı.

Akşam gazetesinde yer alan habere göre, hafta başında yapılan ödül Oyununu kazanarak dikkatleri çeken Taçmin, babasını yamaç paraşütü kazası sonrası kaybetmiş.

İşte, 2000 yılında, Taçmin henüz 9 yaşındayken gerçekleşen kazanın hikayesi: Fethiye Babadağ'da yamaç paraşütüyle atlayan Murat Tümer'in, ters rüzgar nedeniyle paraşütü kapandı. Tümer, 350 metre yükseklikten kayalıklara düşüp, kafa ve göğsünden aldığı yaralar nedeniyle feci şekilde can verdi.

Taçmin, olayın ardından uzun yıllar içine kapandı. Doğa tutkunu olan babasının anısına Survivor'a katılmaya karar verdi. 'Gönüllüler' takımında, Asena, Nihat Doğan, Özge Ulusoy, Zeynep Tunuslu gibi isimlerden oluşan 'Ünlüler'e karşı mücadele veren Taçmin, güzelliği ve sempatikliğiyle de dikkat çekiyor.

Yemek ödüllü Oyunda Nihat Doğan ve Derya Büyükuncu'yla son 3'e kalmayı başaran genç yarışmacı, 67 dakika boyunca dizleri bükük şekilde durmayı başarmıştı