Televizyon
15 Nis 2012 09:16 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 13:32

"SURVİVOR'DA NELER OLUYOR? KASLI ERKEKLERLE BİKİNİLİ KIZLAR ARASINDA BİR ŞEY VAR MI?"

Show tv'de yayınlanan "Survivor, Ünlüler- Gönüllüler 2" yarışmasında neler yaşanıyor?

Show tv'de yayınlanan "Survivor, Ünlüler- Gönüllüler 2" yarışmacılarından Hayım'ın üniversite arkadaşı Ali Tufan Koç Milliyet'e yazdı..

AKLIMDAKi ‘SURVIVOR’ SORULARI

Arkadaş hatırına ‘Survivor’ yarışmasını seyretmeye başladım. Kafamda deli sorularla ekranın karşındayım. Issız adaya düştüm. Bir bilenden, yardım bekliyorum..

Üniversite yıllarında yediğinizin içtiğinizin ayrı gitmediği arkadaşınız telefon açıyor, küt diye lafa giriyor: “Ben ‘Survivor’a katılıyorum. Pazar Dominik’e gidiyorum.” Zihin, hard disk gibi taramaya başlıyor haliyle: Adamın işi gücü tıkırında, şan şöhretle işi olmaz; hali vakti yerinde, geçim derdi yok. Ünlü olmak istemiyor, para pul kovalamıyor, neden kalksın Survivor gibi koşulları zor,  zahmetli bir yarışmaya katılsın?

Telefonun ucundaki Hayim (Evet, Mustafa Topaloğlu’na karşı yenilen çocuk) “Eğlencesine işte...” deyince iyice kaşıntı tuttu. Biraz ‘Nasıl bir eğlence bu?’ merakından, biraz  arkadaş desteğinden toplandık, denk geldikçe ‘Survivor’ izliyoruz. Acemi bir ‘Survivor’ izleyicisi olarak, dizi  izleyicisi teyze  kıvamındaki  “O ne”, “Bu kim?”, “Geçen hafta ne oldu?” sorularımdan ekip bıktı usandı. Hayim’in gelmesine de daha var. Kafamda deli sorular, ‘Survivor’ karşısındayım. Issız adaya düştüm. Bir bilenden, yardım bekliyorum...

* Adada sevişen, öpüşen, koklaşan oluyor da ekrana mı yansımıyor? Acun’un elinde gizli kayıtlar var mı? Ne yani, bir avuç kas yığını oğlanı ve sabahtan akşama ufacık bikinileriyle gezinen kızları filanca aylığına bir adaya kapatıyorsunuz ve o adadan hiç mi kıvılcım çıkmayacak?

* Adada sıkıntıdan patlamıyorlar mı? Film yok, müzik yok, kitap/dergi yok...  Çekimler hepi topu kaç saat sürecek ki? Günün kalanında nasıl geçiyor saatler?

* Yarışmacılar açlık ve safaletten buruşmuş, iyice çekmişken sunucu Burcu Esmersoy’un ışıl ışıl saçları, pırıl pırıl cildiyle güzellik uykusundan yeni kalkmış hali bir tek beni mi rahatsız ediyor? Yoksa ada halkı da elinde olsa Esmersoy’u bir kaşık suda boğar mı?