Televizyon
02 Haz 2014 11:12 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 16:14

Survivor'da kim elenecek?

2014 Survivor Kim Elendi?-Survivor izle-Survivor 2014'den Kim Elendi Sahra Mı, Akın Mı?

Survivor 2014 Ünlüler Gönüllüler yeni bölüm ile ekranlara geldi. Survivor 2014 Ünlüler Gönüllüler'de ada konseyinden Sahra ve Akın Saatçi'nin ismi çıktı. Survivor 2014'den bu hafta kimin eleneceği merak konusu. Survivor'dan kimin eleneceği yarın akşam(2 Haziran 2014 Pazartesi) belli olacak. İşte Survivor 2014'ün son ada konseyinde yaşananlar...

Survivor'dan Kim Elendi? Survivor Ünlüler Gönüllüler Ada Konseyi - Star TV ekranlarında yayınlanan dünyanın en zor yarışması Survivor 2014 Ünlüler Gönüllüler yeni bölümüyle izleyicisiyle buluştu. Acun Ilıcalı'nın yapımcılığını üstlendiği Survivor'ın son bölümünde kıyasıya mücadeleye sahne olan dokunulmazlık oyununu Ünlüler Takımı kazandı. Oyunu kaybeden Gönüllüler Ada konseyine gitti.

01 HAZİRAN 2014 SURVİVOR OYLAMA SONUÇLARI

2014 Survivor Ünlüler Gönüllüler'de Müge Üzel'in elenmesiyle güçlü bir takım haline gelen Gönüllüler Takımı, son dokunulmazlık oyununu kaybederek ada konseyine gitti. Kimin kimi yazacağını merak eden seyirciler Acun Ilıcalı'nın oyları açmasıyla büyük bir süprizle karşılaştı. Ünlüler Takımı'ndan Gönüllüler'e geçen Akın Saatçi'nin ve Sahra'nın ismi ikişer kez okunarak elenmesi muhtemel ilk aday olarak Sahra ve Akın Saatçi olarak belli oldu.

SURVİVOR 2014'DEN BU HAFTA KİM ELENECEK?

01 Haziran 2014 pazar akşamı yapılan ada konseyinde en fazla Akın Saatçi ve Sahra'nın ismi çıktı. Survivor'ın 02 Haziran 2014 Pazartesi akşamı yayınlanacak olan bölümde Yiğit ve Turabi bireysel dokunulmazlık oyununu için mücadele edecek. Bireysel dokunulmazlık oyununu kaybeden yarışmacı Akın ve Sahra'nın yanında elenmesi muhtemel üçüncü aday olacak. SMS sıralamasında en az kim oy almışsa adaya veda edecek.

İLETİŞİM ÖDÜL OYUNUNU GÖNÜLLÜLER KAZANDI

Survivor 2014 Ünlüler Gönüllüler'de her hafta farklı bir ödül oyunu oynanıyor. Survivor'da yemek ödülleri kadar iletişim ödülleri de yarışmacılar için çok önemli, bu haftaki iletişim ödül oyununu Gönüllüler Takımı farklı şekilde kazanarak arkadaşlarıyla görüntülü olarak konuşma fırsatı yakaladı.