Televizyon
06 Haz 2016 09:08 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 21:17

Survivor'da dokunulmazlık oyununu kim kazandı? Eleme adayı kim oldu?

Survivor 2016'da 5 Haziran akşamı Ünlüler ve Gönüllüler arasında dokunulmazlık oyunu oynandı.

Tv8 ekranlarında yayınlanan ve herkesin büyük beğenisini kazanan Survivor 2016’da, 5 Haziran akşamı 88. bölüm yayınladı. Dokunulmazlık oyunununu kazanan takımının belli olduğu kritik akşamda, yarışmacıların performansları ve kıyasıya mücadele yine damga vurdu.

Survivor 2016 Pazar akşamı yayınlanan yeni bölümde dokunulmazlık oyunu Ünlülerin oldu. Dokunulmazlık oyununu kaybeden Ünlüler takımı ise, bireysel dokunulmazlık için yarıştılar. Bireysel dokunulmazlığı takımından İbrahim kazandı. Damla’nın elemeye girmeyeceği gecede geriye Efecan ve Serkay kaldı.

İLK ELEME ADAYI BELLİ OLDU

Bireysel dokunulmazlığı Gönüllüler takımından İbrahim’in kazandığı akşamda, eleme adayının belirleneceği kritik konseyde, Serkay’ın 3, Efecan’ın 1 kez ismi yazıldı. Böylece bu haftanın ilk eleme adayı Serkay oldu.

Survivor 2016 dokunulmazlık yarışının sonuçları

Ünlüler Takımı: 10 (Yunus, Atakan, Nagihan, Atakan, Semih, Nagihan, Semih, Nagihan, Atakan, Atakan.)

Gönüllüler Takımı: 8 (Damla, Efecan, Serkay, Efecan, İbrahim, İbrahim, Serkay, Damla.)

SURVIVOR’DA ÖDÜL OYUNUNU KİM KAZANDI?

Uzun süredir ödül oyununa hasret kalan ve son iki oyuna hızlı başlayıp geriye düşen Gönüllüler, bu sefer şeytanın bacağını kırıp 10’a 6’lık skorla galip geldi. Oyun sonrası Gönüllüler sevdikleri ile görüntülü konuşarak hasret giderdi.

“SEN YİYEMEYİNCE BEN DE YİYEMİYORUM”

Ödül sonrası telefonun başına geçen Serkay kız arkadaşı ile görüntülü konuştu. Serkay kız arkadaşını bir hayli zayıflamış görünce şaşkınlık yaşadı. Kız arkadaşı ise “Sen yemeyince ben de yemiyorum” diyerek sevgilisine destek olduğunu belirtti.

“KAVGALARIMIZI BİLE ÖZLEDİM”

İletişim ödül oyununu kazanan Gönüllüler takımında Damla, erkek arkadaşı ile görüntülü konuşma yaptı. Damla sevgilisini çok özlediğini belirterek “Kavgalarımızı bile özledim” dedi.

“SENİ CANIMDAN ÇOK SEVİYORUM”

Muhteşem bir doğanın içinde ödüllerine kavuşan Gönüllüler takımından Efecan görüntülü konuşmasını kız arkadaşı Duygu ile yaptı. Efecan konuşmasında sevgilisine onu canından çok sevdiğini söyledi.