Gündem
19 Haz 2011 18:11 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 12:28

SURVIVOR'DA BÜYÜK FİNAL PAZARTESİ!

Adım adım finale giden yolda Nihat Doğan, Derya Büyükuncu ve Taner güç oyunlarıyla pazartesi günü yapılacak olan büyük finale kalabilmek için yarışacak

Show TV ekranlarında, Acun Ilıcalı'nın yapımcılığını ve sunuculuğunu üstlendiği; "Survivor Ünlüler-Gönüllüler"de finale kimin kalacağı bu akşam belli olacak. Kıbrıs'taki büyük final öncesi yapılan sms oylamasıyla Taçmin yarışmadan elenen isim oldu.

Adım adım finale giden yolda Nihat Doğan, Derya Büyükuncu ve Taner güç oyunlarıyla pazartesi günü yapılacak olan büyük finale kalabilmek için yarışacak. Bu akşam yayınlanacak olan Survivor'la bir yarışmacı daha elenecek ve büyük finale hangi iki yarışmacının katılacağı belli olacak.

ADAYA 2 GÜN ERKEN VEDA ETTİLER
Adada düzenlenen son ödül oyunu final öncesi yarışmacıları tekrar motive etti. Ödülün Survivor adasından 2 gün erken ayrılarak Kıbrıs'ta finallerin yapılacağı otelde ailelerle birlikte vakit geçirmek olduğunu duyan yarışmacılar var güçleriyle yarıştı. Oyunda; çember içerisinde bulunan düzenek 5 dakika sonunda patlayacağı söylenen yarışmacılar, patlama anını tahmin ederek çembere girdi. Patlama anında çembere giren yarışmacı oyunu kazanmış oldu. Oyunu Derya Büyükuncu ve Taner kazandı.

AİLELERİYLE 2 GÜN GEÇİRDİLER

Oyunu kazanan Taner ve Derya Büyükuncu Survivor adasından ayrılarak Kıbrıs'a gitti. Kalacakları otele gelen Derya Büyükuncu ve Taner, aileleriyle unutulmaz anlar yaşadı. Derya eşiyle, Taner ise annesi ve Kız kardeşiyle hasret giderme şansı yakalamış oldu.

FİNALDE 2 KİŞİ YARIŞACAK

Pazartesi yapılacak olan büyük final için geri sayım başladı. Nihat Doğan, Derya Büyükuncu ve Taner arasında bu akşam yapılacak olan güç oyunlarıyla bir kişi daha elenecek. Böylelikle Pazartesi günü yapılacak olan büyük finalde 2 kişi yarışacak. Kimlerin finale kalacağı bu akşam belli olacak..

SMS OYLAMASIYLA ELENEN İSİM BELLİ OLDU

Büyük final için sayılı günler kala adadan bir yarışmacı daha ayrıldı. Derya Büyükuncu geçtiğimiz bölümlerde yayınlanan dokunulmazlık oyunlarında kazandığı başarılarla finallere kadar elenmemeyi garantilemişti. En son oynanan dokunulmazlık oyununu kazanan Nihat Doğan da finallere gitmeyi garantileyince Taçmin ve Taner arasında sms oylamasına kalan isimler oldu. Nihat Doğan ve Derya Büyükuncu ile finalde büyük ödül için kimin yarışacağı 6 gün süren sms oylamasıyla belli oldu. Halkımız KKTC'de büyük finalde yer alacak yarışmacıyı seçti ve Taçmin'in elenmesiyle, Taner en çok sms'i alarak finale kaldı...

Survivor adasındaki final heyecanı Pazar ve Pazartesi günü saat 20.00'da Show Tv'de..