Televizyon
17 Mar 2012 16:56 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 13:27

'SURVIVOR ÜNLÜLER-GÖNÜLLÜLER' NE ZAMAN START ALIYOR?

Survivor Ünlüler-Gönüllüler' yeni sezonu ile Show TV ekranlarında başlıyor.

Show TV ekranlarında, Acun Ilıcalı’nın yapımcılığını ve sunuculuğunu üstlendiği; şartların her hafta daha zorlaştığı bu yıl beşincisi düzenlecek olan ‘Survivor Ünlüler-Gönüllüler’ yeni sezonu ile 18 Mart Pazar akşamı Show TV ekranlarında başlıyor.

7 ÜNLÜYE KARŞI 8 GÖNÜLLÜ

Dominik Cumhuriyeti’nden yapılacak yayınlarla seyircisiyle buluşacak olan “Survivor Ünlüler-Gönüllüler”’de ekranlardan tanıdığımız ve hayran kitleleri oluşturan ünlüler yarışıyor. Herkesin yakından tanıdığı 7 ünlüye karşı 8 gönüllü büyük ödül için yarışacak. Survivor’ın ünlüler kadrosunu Sibel Tüzün, Merve Büyüksaraç, Almeda, Mustafa Topaloğlu, Alp Kırşan, Nihat Alptuğ Altınkaya ve Doğuş oluşturuyor. Gönüllüler kadrosunu ise, 27 yaşındaki oyuncu Gülen Gezmiş, 24 yaşındaki model Ece Begüm Yücetan, 22 yaşındaki öğrenci Asena Erdem, 25 yaşındaki medya ve iletişimci Şansın Oktay, 26 yaşındaki işletmeci Hayim Kohen, 27 yaşındaki mağaza işletmecisi Serhat Özcan, 22 yaşındaki öğrenci Cevher Pekçiçek ve 38 yaşındaki dansçı Hasan Yalnızoğlu oluşturuyor.

Uzun bir yolculuğun ardından Ünlüler ve Gönüllüler’in adaya ilk varış görüntüleri, verdikleri ilk tepkiler ve daha fazlası Pazar akşamı saat 20.00’de Show TV ekranlarında olacak.