Televizyon
20 Haz 2015 10:17 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 17:40

Survivor All Star'da konsey toplandı, elemeye kim kaldı?

Survivor All Star dün akşam izleyenleri ekrana kilitledi.

Survivor All star’da 19 Haziran Dokunulmazlık heyecanı Survivor hayranlarını yine ekranları başına kilitledi. Survivor’dan son elenen isim Ünlülerden Serenay Aktaş olmuştu. Bu hafta Gönüllüler için ve Ünlüler için en kritik dokunulmazlık oyunlarından biri oynandı.

Ünlüler adada 3 kişiydi ve kaybetmeleri durumunda bir eleme adayı çıkaracaktı. Bu durumun bilinciyle parkura çıkan Ünlüler çok zor ve denge isteyen bir oyunda başarılı olamadı ve Ünlüler 3 turdan oluşan Dokunulmazlık oyununu kaybetti. İlk Turu Ünlüler 10-8 kazandı, ikinci turu Gönüllüler 10-3 kazandı.

Üçüncü tur ise sadece 5 olduğunda bitecekti ve yine Gönüllüler özellikle Hasan’ın performansıyla 5-2 kazanmayı bildi ve Dokunulmazlık oyununu kazandılar. Survivor Dokunulmazlık oyununu 19 Haziran’da Gönüllüler kazandı.

ÜNLÜLER KONSEYDE KİMİ YAZDI?

Survivor All Star 19 Haziran Dokunulmazlık oyununu Gönüllüler kazandı ve konseyde Ünlüler aralarından bir ismi eleme adayı olarak çıktı. Konseyde Hakan, Merve Aydın’ı; Merve ise Hakan’ı yazdı. Geçtiğimiz konseyde Serenay’ı yazarak Survivor All Star’ın gidişatını değiştiren Doğukan ise Hakan’ı yazarak bir kez daha tartışılan isim oldu. Hakan 2 oy alarak adadan gönderilecek adaylar içinde yer aldı. İkinci adayı pazar akşamı yayınlanacak dokunulmazlık oyunu belirleyecek. Oyunu kaybeden Ünlüler olursa her iki aday da Gönüllüler takımından olacak. Oyunun Ünlüler kaybedecek olursa Hakan’ın karşısına bir ya da daha fazla Gönüllü çıkacak.