Spor
06 Mar 2023 20:57 Son Güncelleme: 06 Mar 2023 21:00

Süper Lig'de şaşırtan ayrılık! Başakşehir, Caiçara'yı plaketle uğurladı

Başakşehir, kulüpte şampiyonluk yaşayan ve kaptanlığa kadar yükselen Brezilyalı sağ bek Junior Caiçara ile yolları ayırdı. Tecrübeli oyuncu plaketle uğurlandı.

Başakşehir, Brezilyalı savunmacı Junior Caiçara ile birkaç gün önce karşılıklı olarak yolların ayrıldığını TFF'ye bildirmişti. Bugün, Başakşehir Başkanı Göksel Gümüşdağ, 2017 yılından beri turuncu-lacivertlilerde top koşturan Caiçara'ya katkıları için plaket ve tablo takdim etti.

"HER DAİM ÖRNEK OLDU"

Kulübün sosyal hesabından yapılan paylaşımda, "Turuncu-lacivertli formamız altında 2017 yılından bu yana özveriyle görev yapan ve takımımıza önemli katkılarda bulunan Junior Caiçara ile yollarımız ayrılmıştır. Kulübümüzde düzenlenen veda buluşmasında Başkanımız Göksel Gümüşdağ, Junior Caiçara'ya kulübümüze katkılarından dolayı plaket ve tablo takdim etti. Teknik Direktörümüz Emre Belözoğlu da buluşmada yer aldı. Brezilyalı oyuncunun, tecrübesi, enerjisi ve profesyonel kişiliği ile her daim iyi örnek olduğunu ve tarihi şampiyonluğumuzda önemli pay sahibi olduğunu söyleyen Gümüşdağ, Caiçara'nın, Başakşehir ailesinin unutulmazları arasında yer aldığını söyledi. Junior Caiçara'ya vermiş olduğu emekler için teşekkür ediyor, kariyerinin geri kalan bölümünde başarılar diliyoruz" ifadelerine yer verildi.