Gündem
04 Nis 2013 20:24 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 15:07

SU GİBİ'DEKİ O DAMADI MEĞER ESKİ EŞİ SANMIŞ!

Su Gibi programında yaşanan hamile kadın skandalıyla ilgili yeni bir gelişme daha yaşandı.

Geçtiğimiz günlerde Fox TV ’de yayınlanan Su Gibi programında akıl almaz bir olay yaşanmış, canlı yayında nişanlanacak olan Murat Bey ’in eski bir kız arkadaşı Murat Bey ’den hamile olduğunu iddia etmişti. Yaşanan bu olay sonrası stüdyodakiler buz keserken, olayla ilgili yeni bir gelişme daha yaşandı.

Murat Bey’den 6 aylık hamile olduğunu iddia eden Gülnaz Hanım, programın bugünkü bölümüne telefon bağlantısıyla katılarak hata yaptığını söyledi.

Eski eşi ile Murat Bey ’i karıştırdığını anlatan Gülnaz Hanım,  ’Murat Bey’i eski eşime aşırı derecede benzettim. Narin’den de Murat’tan da aşırı derecede özür diliyorum. Beni affetsinler. Haklarını helal etsinler’ dedi.

Gelen özür sonrasında yanlış anlaşılmayla ilgili konuşan damat adayı ise ’Gülnaz Hanım öncelikle aradığınız için teşekkür ediyorum. Ben zaten böyle bir şey yapmadığım için kendimi suçlu hissetmedim. Aradınız ve itiraf ettiniz. Teşekkür ediyorum ama benim taliplerime engel oldunuz’ ifadelerini kullandı.

Gülnaz Hanım ’ı nikahsız birliktelik konusunda uyaran Murat Bey, ’Lütfen nikahsız birisiyle ilişki yaşamayın. Dünyaya gayri meşru çocuklar getirmeyin ’ şeklinde konuştu.