Gündem
12 Oca 2011 18:02 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 11:57

''STÜDYOYU TEPESİNE YIKACAKTIM!'' NUH GÖNÜLTAŞ HÜR ADAM'IN YÖNETMENİNE ATEŞ PÜSKÜRDÜ!

Hür Adam'ın yönetmeni Mehmet Tanrısever'in mikrofon fırlatmak istediği yazar Nuh Gönültaş sert konuştu!

Said-i Nursi’nin hayatını konu alan Hür Adam Filminin yönetmen ve yapımcısı Mehmet Tanrısever canlı yayında Bugün gazetesi yazarı Nuh Gönültaş’a mikrofon fırlatarak bir kez daha gündeme oturdu.

Kanaltürk ekranlarında yayınlanan Merkez Siyaset programına katılan Tanrısever, canlı yayın boyunca asabi ve sinirleri halleriyle dikktat çekiyordu. Patlama noktası ise Nuh Gönültaş’ın filmle ilgili eleştirilerini dile getirdiği an oldu. Bir anda stüdyo karıştı, Tanrısever Bugün Gazetesi yazarı Nuh Gönültaş’a üzerindeki mikrofonu fırlattı.

İŞTE O ANLAR-VİDEO

Peki bu olayın perde arkası nasıl gelişti, gerginlik hangi sözlerden sonra başladı? Nuh Gönültaş, dün gece canlı yayında yaşadıklarını İnternethaber sitesine anlattı.

"FİLMİ DAHA İZLEMEDEN ÖVMÜŞTÜM"

Programdan önce Mehmet Tanrısever’in, bir diğer konuk olan Ali Murat Güven’e, "Ben bu cemaatin gazetesinin kağıt masraflarını yıllarca karşıladım. Bugün bir film yaptım cemaatten kimse filmi izlemiyor. Kimse de izleyin diye yönlendirmiyor" diye yakındığını iddia eden Gönültaş, "O zamandan gergin olduğu belliydi. Ben film daha vizyona girmeden olumlu şeyler yazmıştım ve kendisini de defalarca bu filmi yaptığım için takdir ettim... Filmin izlenmediğinden falan yakınca, ben de "Bu tür filmler para için yapılmaz... Kaldı ki zamanla senin filmin de izlenir. Ama keşke daha büyük bir prodüksüyonla yapılsaydı" diye eleştirince aniden, parlamaya ve "Sen kimsin benimle böyle konuşuyorsun... Yalancı, edepsiz" demeye başladı... Beni anlamadı, söylediklerimi idrak etmeden saldırıya geçti" diye yakındı.

"STÜDYOYU BAŞINA YIKMAYA HAZIRDIM"

Kendisine mikrofon fırlatıldığında karşı tepki göstermek için kalkmak istediğini söyleyen Gönültaş, "Ancak beni Ahmet Tezcan tuttu ve otur sakin ol diye uyarıda bulundu. Ben o hareketinden sonra o stüdyoyu başına yıkmaya hazırdım" dedi.

"BİR FİLMLE HERŞEYİ ÇÖZDÜĞÜNÜ SANIYOR"

Programdan sonra izleyiciden olumlu tepkiler aldığını söyleyen Gönültaş, "Adam kendini küçük dağları ben yarattım havasında görüyor. Bir filmle herşeyi çözdüğünü sanıyor. Bu bir rahatsızlık türüdür. Şizofren olduğuna dair bana bilgiler geldi. Eski ortakları bile aradı, birlikte oldukları dönemde bu adamın işçilerini dövdüğünü küfrettiğini ve zorla yüzme cezası verdiğini anlattılar. Tedavi görmesi gerekiyor.." diyerek sözlerini bitirdi.