Televizyon
17 Mayıs 2012 12:28 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 13:40

STAR TV'DEN BİR İLK! 45 DAKİKALIK DİZİ HAYALİ HAYATA GEÇİYOR!

Türkiye'nin 45 dakikalık ilk yerli draması “Çıplak Gerçek”, 16 hafta boyunca Star TV ekranlarında olacak.

Türkiye'nin 45 dakikalık ilk yerli draması ”Çıplak Gerçek” haziranda ekran yolculuğuna başlıyor. Star Yapım tarafından hayata geçirilen, yönetmenliğini Ümit Ünal'ın yaptığı dizi 16 bölümün ardından sona erecek.
 
“Çıplak Gerçek”in başrollerinde, Yetkin Dikinciler, Derya Alabora, Mustafa Uğurlu, İdil Fırat, Cem Bender ve Erdem Akakçe gibi ünlü isimler yer alıyor. Çekimleri İstanbul Karaköy'de bulunan denizcilik İşletmeleri Binası'nda gerçekleştirilen polisiye-drama türündeki dizide, 18 yaşındaki bir genç kızın kaybolmasının ardından yaşanan olaylar ve aile içi ilişkiler sorgulanıyor.

Çekimlerine yeni başlanan dizinin setinde yapilan basın toplantısında yönetmen Ümit Ünal “Bu cesur bir girişim. Sadece süresi ile değil hikayesinin tam bir hikaye olması, 16 bölümde bitecek olmasıda özel bir durum. Anlatım dili özel. Farklı bir hikaye anlatım tarzı var. Gerilimi, toplumsal eleştirisi, yer yer komediyi karıştıran bir anlatımı var. Çok ilginç bir proje olduğu için dahil olmaktan çok mutluyum” dedi.
 
Yetkin Dikinciler ise “Prime time’da yayınlanacak 45 dakikalık bir dizi yeni bir girişim. Aslında dünyada örnekleri olan bizimde özlediğimiz, beklediğimiz ve ne mutlu ki Star TV'de Ümit Ünal’ın yönetmenliğinde ve tasarımında buluştuğumuz bir ekip karşınızda” sözleriyle görüşlerini açıkladı.