Televizyon
29 Haz 2012 16:34 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 13:51

STAR TV'DE İŞLER GÜÇLER KIRDI GEÇİRDİ!

Star Tv ekranlarında başlayan İşler Güçler dizisi ilk bölümüyle ekrana gelirken, izleyicilerini gülmekten kırdır geçirdi.

Kendi filmlerini çekmeye karar veren ama hiç paraları olmayan üç yakın arkadaşın hikâyesinin anlatıldığı, başrollerini Ahmet Kural, Murat Cemcir ve Sadi Celil Cengiz’in oynadığı İşler Güçler bu akşam ilk bölümüyle ekrana gelecek Çalgı Çengi filmlerinden tanıdığımız Ahmet Kural ve Murat Cemcir, bu kez yanlarına Leyla ile Mecnun’da rol alan Sadi Celil Cengiz’i de alarak yepyeni bir hikâyeyle izleyiciyle buluştu. Dün akşam ilk bölümüyle ekrana gelen “İşler Güçler” izleyicileri kahkahaya boğdu.

Kahkaya boğdu
Kariyerlerinde farklı noktalardaki üç oyuncunun, birlikte bağımsız bir film çekebilmek için girdikleri kısır döngünün trajikomik hikâyesini konu eden İşler Güçler’deki komik diyaloglar ekranları başlarında izleyenleri kahkahaya boğarken, dizi ilk bölümüyle sosyal medya da büyük yankı uyandırdı.

Twitter sallandı
Twitter’da gecenin en çok konuşulan konuları arasında yer alan İşler Güçler, komik diyaloglarıyla büyük ses getirmeye devam edeceğe benziyor.