Televizyon
12 Ara 2012 10:28 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 14:29

''SPERMLİ PEÇETEDEN BAŞKA ESERİN YOK BEDRİ!'' HABERTÜRK FENA KARIŞTI!

Habertürk ekranlarında hafızalardan uzun süre silinmeyecek bir kavga yaşandı.

Ünlü ressam Bedri Baykam ile türbanlı yazar Esra Elönü’nün sık sık karşılıklı kavgalarına sahne olan programda Ahmet Turgut da araya girince olanlar oldu.

"ŞERİATI DEMOKRASİ GİBİ ALGILIYORUM"
Esra Elönü, "Şeriatı Demokrasi gibi algılıyorum" deyince bu sözlere tepki Bedri Baykam’dan geldi. Baykam, "O senin algısızlığın" diye tepki gösterirken, Esra Elönü de kendisine "Şeriat sizden daha temizdir" dedi.

MODERATÖRE DE TEPKİ
Tansiyonun giderek yükseldiği programda Baykam’dan moderatör Didem Yılmaz’a da bir tepki gelince ortalık iyice karıştı ve reklama gidildi. Sonrasında ise tartışmalar yine kaldığı yerden devam ederken, Bedri Baykam’a çok ilginç bir göndermede bulunuldu.

SPERMLİ PEÇETEYİ HATIRLATTI : VİDEO

Bedri Baykam’la tartışmaya giren Yazar Ahmet Turgut, ünlü ressama "Sizin peçeteden başka bir eseriniz yok" diyerek çok ilginç bir göndermede bulundu. Hatırlanacağı üzere ünlü ressam Bedri Baykam, "İki ciltlik otobiyografsini bir sergiyle tanıtmış, sergide spermini sildiği ve 35 yıldır sakladığı peçetesini" de ilk kez göstermişti. Turgut, Bedri Baykam’a o peçeteyi hatırlatarak, "Başka eseriniz yok" diye seslendi.

"UCUBE" HEYKELTRAŞ DA ORADA
Başbakan’ın "ucube" dediği ve daha sonra yıkılan İnsanlık Anıtı heykelini yapan Mehmet Aksoy da stüdyodaydı. Aksoy, özellikle Bedri Baykam ile Ahmet Turgut arasındaki kavgayı ayırmaya çalışmasıyla dikkat çekti. Aksoy, uzun süre kavgayı ayırmaya çabalarken, sonuç elde edemeyince garip bir şekilde ellerini başının üzerine koyarak kavgayı izledi.