Gündem
28 Nis 2018 11:08 Son Güncelleme: 24 Kas 2018 02:11

Sosyal medyayı sallayan tweet! Ahmet Hakan'a Cübbeli Ahmet'in bedduası mı tuttu?

Demirören Grubu'nun Ahmet Hakan'ın Kanal D'deki görevine son vermesi sonrası sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Cübbeli Ahmet Hoca, "Darısı diğerlerinin başına" ifadesini kullandı.

Kanal D Ana Haber'i sunan Ahmet Hakan, görevinden ayrıldı. Hakan'ın yerine NTV'nin spikerlerinden Buket Aydın Baykal getirildi.

CÜBBELİ AHMET PAYLAŞIMDA BULUNDU

Ahmet Hakan'ın Kanal D'deki görevini bırakması sonrası kamuoyunda Cübbeli Ahmet olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü bir paylaşımda bulundu.

İşte Cübbeli'nin açıklamaları:

Mekke-i Mükerreme'den selamlar ve duâlar. Umrede yaptığımız duâlarda bazı kişileri Allâh'a havale etmiştik. Buradan duâlar ne çabuk kabul oluyor ki ertesi gün her hafta mutlaka bizimle alakalı bir haber yapmayı mârifet sanan Ahmet Hakan'ın Kanal D'den ayrıldığını işittik.

Allah kendisine bir daha böyle bir imkan vermesin. Darısı diğerlerinin başına.



Ahmet Hakan, 13 Nisan'daki yazısında, Cübbeli Ahmet Hoca olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü'nün sosyal medyada olay yaratan "Şifa Ayetleri" isimli kitabına değinmişti. Kitabında, erkek cinsel organının uzaması ve iktidarsızlığın giderilmesi için 4 dua veren Cübbeli Ahmet ile ilgili Hakan, "Din ve dince kutsal sayılan değerleri aşağılamak bu değilse nedir Allah aşkına?" ifadesini kullanmıştı.

DAHA ÖNCE DE 'SATRANÇ' KONUSUNDA TARTIŞMIŞLARDI

Cübbeli Ahmet, daha önceki tartışmalarında Ahmet Hakan'a böyle cevap vermişti:



CÜBBELİ'DEN HAKAN'A: EVLEN, ABAZA KALMA

Cübbeli, Hakan'ın bu sözlerinin 'reyting' uğruna sarf edildiğini vurgulayarak, Hakan'ın kendisine ilettiği 4 tavsiyeye 4 tavsiye ile cevap verdi.

Hakan'a "Reyting için beni kullanma' diyen Cübbeli, "Bekar dolaşıyorsun, bak baban torun göremeden öldü adam, Allah rahmet eylesin. Ananı da bundan mahrum bırakma. Evlen, abaza kalma" diye seslendi.

AHMET MAHMUT ÜNLÜ SATRANÇLA İLGİLİ NE DEMİŞTİ?

Ahmet Mahmut Ünlü sunduğu programda hadisler okuyarak, "Satranç tavladan da kumardan da beter", "Satranç oynayan kişi insanların en yalancısıdır", "Satranç oynayan lanetlenmiştir, oynayana bakan da domuz eti yiyen gibidir" "Satranç, tavla ve kumardan da beter","Oynayanlara ölürken kelime-i şehadet nasip olmayabilir" demişti.

Cübbeli Hakan'a şöyle yanıt verdi:

"BENİ LÜTFEN REYTİNG MALZEMESİ YAPMA"

"Tarafsız bölgeye son mu verildi ön mü verildi bilmiyorum... Biliyorsun bir adamı terfi ettirecekleri zaman önce yerini değiştirirler sonra tenzil ederler. o terfi zanneder. Beni lütfen reyting malzemesi yapma. Ben kendim para etmem ama adım para eder. Reytingde 16'ya kadar düşmüşsün. Herhalde bugün benim hatrıma 1'e kadar çıkmışsındır."

"Mümkünse Diyaneti'n olaylar üzerine etkilenerek yaptığı yorumlara kanma. Kitaplarına, ilmihallerine bak."

"NİŞANTAŞI'NDA BU KÜLTÜRÜNÜ ARTIRAMAZSIN"

"Nişantaşı'nda bu kültürünü artıramassın. Orda burda takılma gel burda takıl. Belki biraz ilmin artar."