Gündem
12 Ara 2013 17:37 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 15:48

Sosyal medyanın en iyileri belli oldu!

Türkiye’de sosyal medyaya yön veren ödüller, halk oylaması ile sahiplerini buldu.

Bu yıl 4’üncüsü düzenlenen ve 'Bilişim Teknolojileri Zirvesi' kapsamında yapılan 'Sosyal Medya Ödülleri’nde Manajans, dijital ajanslar arasında birinci oldu.

İTÜ İşletme Mühendisliği Kulübü tarafından, Turkcell Superonline sponsorluğunda düzenlenen ve bu yıl 4’üncüsü düzenlenen 'Sosyal Medya Ödülleri’nde Türkiye’nin önde gelen dijital ve sosyal medya ajansları, birbirinden başarılı dijital kampanyalarıyla yarıştı.

Dijital dünyanın kalbinin attığı yarışta, Manajans JWT, Ülker Çikolatalı Gofret için yürüttüğü 'Bilmeyen Var Mı?' uygulamasıyla, en iyi sosyal medya uygulaması ödülünü kazandı.

Aday gösterme ve oylamanın halk tarafından yapıldığı organizasyonda, Eylül ayı boyunca devam eden aday gösterme süreci, 9 Ekim-3 Aralık tarihlerinde halk oylamasına sunulmuştu. Manajans JWT, Sosyal Medya Uygulaması kategorisinde aday gösterilerek halk oylamasından birinci çıktı.

'Sosyal Medya Ödülleri', 7 Aralık Cumartesi Günü, İTÜ Maslak Süleyman Demirel Kültür Merkezi’nde, 'Bilişim Teknolojileri Zirvesi’nin kapanış akşamında düzenlenen ödül töreniyle sahiplerini buldu.