Gündem
23 Oca 2023 09:55 Son Güncelleme: 23 Oca 2023 10:06

Sokak ortasında 10 kurşun! Kırşehir'deki vahşetin ayrıntıları belli oldu

Kırşehir'de polis memuru Aslı Yılmaz, boşanma aşamasında olduğu özel harekat polisi eşi Hüseyin Emre Yılmaz tarafından sokak ortasında 10 kurşunla vurularak öldürülürken, olayın nedeni de ortaya çıktı. Çiftin 5 yaşındaki çocuklarının velayeti için kavga ettikleri öğrenildi. Eşini öldürdükten sonra başında dakikalarca bekleyip aynı silahla kendi kafasına sıkan Yılmaz'ın hastanedeki tedavisi devam ediyor.

Bugün saat 12.00 sıralarında Ahievran Mahallesi 726'ncı Sokak'ta Antalya'da görevli özel harekat polisi Hüseyin Emre Yılmaz (33), Kırşehir Emniyet Müdürlüğü'nde görev yapan boşanma aşamasındaki eşi Aslı Yılmaz'ın (33) yanına geldi.

10 EL ATEŞ ETTİ
Sokak ortasında taraflar arasında kavga çıktı. Hüseyin Emre Yılmaz, yanındaki silah ile eşine 10 el ateş edip öldürdü. Karısının başında bir süre bekleyen Yılmaz, daha sonra aynı silahla kendisine sıktı.

EŞİNİ VURUP BAŞINDA BEKLEDİ
Başından yaralanan Yılmaz, çağrılan ambulansla Kırşehir Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. 1 çocuk annesi Aslı Yılmaz'ın cenazesi ise aynı hastanenin morguna kondu. Korku dolu anlar, çevredeki bir vatandaşın cep telefonu kamerasına yansıdı.

MEMLEKETİNDE SON YOLCULUĞUNA UĞURLANACAK
Polis memuru Aslı Yılmaz'ın cenazesini babası Cafet Çitil ve ağabeyi Alparslan Çitil teslim aldı. Aile, Yılmaz'ın cenazesini memleketleri Malatya'ya götürdü. Yılmaz, yarın Malatya'da kılınacak cenaze namazının ardından son yolculuğuna uğurlanacak. Eşi Aslı Yılmaz'ı öldürdükten sonra kendini vuran Hüseyin Emre Yılmaz'ın ise hastanenin yoğun bakım servisindeki tedavisi sürüyor.

ÇOCUK VELAYETİ İÇİN KAVGA ETMİŞLER
Öte yandan, çiftin 5 yaşındaki erkek çocukları A. Yılmaz'ın velayeti için anlaşamadıkları öğrenildi. Çiftin çocuğun velayetini almak için uzun süre tartıştıkları, ardından da olayın gerçekleştiği kaydedildi. Olayın ardından A. Yılmaz, devlet koruması altına alındı.