Medya
27 Oca 2011 13:00 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 11:59

ŞOK! HÜRRİYET YAZARINDAN KORSANA DESTEK İTİRAFI!

Hürriyet yazarı köşesinde suç işlediğini itiraf etti, yetmiyormuş gibi suç işlemeye devam edeceğini de yazdı.

Hürriyet gazetesi yazarı Kanat Atkaya korsan film izlediğini itiraf etti ve gerekçelerini sıraladı. İşte Atkaya'nın çok ses getireceğe benzeyen o yazısı.

"İtiraf ediyorum, suç işledim, işliyorum hatta bu yazıyı bitirdikten sonra minimum iki suç daha işleyeceğim." diyen Atkaya, "Haydi kıyamadım kendime ve benim gibi binlerce "kader kurbanı"na, suça ortak olacağım diye yumuşatalım ifadeyi." yazdı ve şöyle devam etti:

Nedir bu suç? Korsan film piyasasına payanda olmak.
Ne ayıp bir şey, hiç yakışıyor mu bana9 Black Swan adlı güzel filmi seyrettikten hemen sonra sorsaydınız bu soruyu, "hem suçlu hem güçlü hem de haklı" insanlann yaptığı gibi, "Kara Murat benim... Hayır benim... Ben, ben, ben" der gibi "Evet, çok yakışıyor" derdim.

OSCAR'A ADAY FİLMLER GELDİ DE BEN Mİ SİNEMAYA GİTMEDİM

"Önceki gün Oscar'a aday olan filmler, oyuncular, yönetmenler vb. açıklandı. Sosyal medya ortamında tahminler, yorumlar uçuşmaya başladı. Peki bu filmlerin kaçı Türkiye'de gösterildi de fikrimiz var ve yorum yapıyoruz? "Inception" gösterildi, gittik sinemada seyrettik; koy cebe.

Facebook temalı "Social Network" vizyona girdi, gittik seyrettik, onu da at cebin derinliklerine.

Peki Joel ve Ethan Coen biraderlerin "True Grit"ini (Daha önce John VVayne'in oynadığı versiyonunu da seyretmiştik) görebildik mi afişlerde?

Natalie Portman'ın başrolde döktürdüğü "Black Swan" Fitaş'a geldi de haberimiz mi olmadı?

12 dalda aday gösterilen "The King's Speech"i sinema salonunda ultra-multra-hipersinematikbombastik sistemler eşliğinde seyretme imkânı verildi de "İstemem, ne yapayım konuşamayan kralın hikâyesini" mi dedik?

BEYOĞLU'NDA KARA KUĞU VARDI DA GİTMEDİK Mİ?

Yazısını İbrahim Tatlıses'ten alıntıladığı bir cümle ile sürdüren Atkaya şunları yazdı:

"Ayıp mı, ayıp! Kabahat mi, kabahat! İnsan kendisini fena hissediyor mu, hissediyor! Sinemada veya yasal DVD'sinden seyretmek evla mıdır, evladır! Heyhat! ibrahim Tatlıses'in vecizesini remiksleyerek söyleyecek olursak: "Beyoğlu'nda Kara Kuğu vardı da gitmedik mi!"

ETİKETLER
#korsan #kanat atkaya