Gündem
31 Mayıs 2013 15:16 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 15:11

SIRRI SÜREYYA ÖNDER GAZ BOMBASIYLA YARALANDI!

Taksim Meydanı'nda oturma eylemi yapan gruplara yapılan son müdahalede BDP İstanbul milletvekili Sırrı Süreyya Önder de yaralandı ve sedyeyle hastaneye kaldırıldı.

Radikal gezetesinden Uğur Vardan’ın haberine göre BDP İstanbul milletvekili Sırrı Süreyya Önder yaralandı ve hastaneye kaldırıldı

Taksim Gezi Parkı’nın alışveriş merkezi yapılmak üzere yıkılmasına karşı çıkmak için 4 gündür park ve çevresinde direnen İstanbullulara bugün sabaha karşı başlayan polis müdahaleleri aralıklarla devam ediyor. Taksim Meydanı’nda oturma eylemi yapan gruplara yapılan son müdahalede BDPİstanbul milletvekili Sırrı Süreyya Önder de yaralandı ve sedyeyle hastaneye kaldırıldı.

Milletvekili Sırrı Süreyya Önder’in polisin kullandığı gaz bombası kartuşuyla omzundan vurulduğu öğrenildi. Bu bilgiyi BDP Mersin milletvekili Ertuğrul Kürkçü de Twitter üzerinden takipçileriyle paylaştı.


DOKTOR YANIT VERDİ

Taksim İlkyardım Hastanesi’nde olduğuna dair bir ‘tweet’ görünce kendisine ulaşmaya çalıştık. Önder’in telefonuna müdahale yapmakta olan doktor yanıt verdi. Kendisinden aldığımız bilgiye göre Sırrı Süreyya Önder polisin biber gazından etkilenmiş. Gözleri rahatsızlanan Önder’in sırtına da ‘Biber gazı kapsülü’ isabet etmiş. Doktorların ‘hayati tehlikesi yok’ dediği Önder’in bir süre dinlenmesi gerektiği açıklandı.


Radikal