Gündem
07 Nis 2011 09:49 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 12:12

SIRRI SÜREYYA MECLİSİ TEK BAŞINA SALLAYACAK! SEDAT ERGİN'DEN DESTEK GELDİ!

12 Haziran seçimlerinde aday olması beklenen Radikal yazarı Sırrı Süreyya Önder'e Hürriyet yazarı Sedat Ergin'den sürpriz destek!

Basın Odası’nda canlı yayında Sırrı Süreyya Önder dedikodusu yapıldı. 12 Haziran’da yapılacak seçimlerde milletvekili adayı olması beklenen Radikal yazarının medyadaki destekçileri çoğalıyor.

Programın moderatörü Ruşen Çakır, Önder’in milletvekili adaylığı gündeme gelince ’aday olmaması’ yönünde bazı seslerin de yükseldiğini hatırlatarak ’kesinleşti aday olacak’ dedi. Hürriyet yazarı Sedat Ergin ise Sırrı Süreyya’nın yazılarıyla daha etkili olabileceğini belirtti. Ancak Ergin, Radikal yazarının meclisi tek başına sallayabilecek bir perfomans göstereceğini ve önemli işlere imza atacağını söyledi. Radikal yazarının meclis kürsüsünü çok etkili bir şekilde kullanacağını söyleyen Ergin’in Sırrı Süreyya’ya güveni hayli yüksek çıktı. Nazlı Ilıcak ise BDP’nin parti disiplinini hatırlatarak ’grubuyla ters düşebilir’ diyerek kuşkularını dile getirdi. Ruşen Çakır ise Ilıcak’a cevaben Sırrı Süreyya’nın politik geçmişine atıfta bulunarak bu konuda bir sorun yaşamayacağını söyledi.