Gündem
24 Tem 2010 09:47 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 11:29

SIR PERDESİ ARALANIYOR! ASLI BAŞ'I BU SÖZLER ÖLÜME GÖTÜRDÜ!

Miss Model of The World 2003 güzeli Aslı Baş'ın ölümüyle ilgili sır perdesi aralanıyor.

Turizmci Ahmet Bayer’in tripleks villasında verdiği kokteylde üçüncü kat balkonundan düşerek yaşamını yitiren Miss Model of The World 2003 güzeli Aslı Baş’ın ölümüyle ilgili sır perdesi aralanıyor. Bayer, ifadesinde “Kendisiyle ilgilenmediğimi söyledi. ‘Yapma, gitme’ dedim, sinirlendi. ‘Gidersen git’ dedim, yukarıya çıktı ve kendisini aşağıya attı” dedi.

Bodrum’un Yalıkavak beldesinde iki gün önce bir süre birlikte yaşadığı iddia edilen turizmci Ahmet Bayer’in villasında üçüncü kattan düşerek ağır yaralanan ve kaldırıldığı hastanede yaşamını yitiren 32 yaşındaki Aslı Baş’ın ölümüyle ilgili ayrıntılar ortaya çıkıyor. Clup Flipper Tatil Köyü’nün sahibi Ahmet Bayer, olayla ilgili soruşturmayı yürüten savcılığa verdiği ifadede olaydan kısa süre önce tartıştıklarını, tartışmanın ardından da Aslı Baş’ın intihar ettiğini söylediği öğrenildi. Bayer’in ifadesinde “Birbirimizi uzun süredir tanıyorduk, anlaşıyorduk. O gece tartıştık artık benim kendisiyle ilgilenmediğimi söyledi. ‘Ağabeyimi çağırıp gideceğim’ dedi. ‘Yapma, gitme’ dedim ancak sinirlendi. ‘Sen artık gereken ilgiyi göstermiyorsun. Ben artık gidiyorum’ dedi. Ben de ‘Gidersen git’ dedim. Sinirlendi, yukarı çıktı ve kendisini aşağıya attı” dediği öğrenildi.

Savcılık olaya tanık olan Baş’ın üç kız arkadaşının da ifadesini aldı. Tanık sıfatıyla ifadelerine başvurulan bu kişilerin Aslı Baş’ın gece boyunca çok gergin olduğunu, düşünceli ve ağlamaklı bir halde bulunduğunu belirterek “Yemek sırasında birkaç kez Bayer ile tartıştılar. Baş, birkaç kez, ‘Neden her şey beni buluyor? İnsanları çok seviyorum. Kimseyi üzmek istemiyorum ama üzerime geliyorlar’ dedikten sonra aniden masadan kalkıp, balkona gitti ve kendini boşluğa bıraktı. Böyle bir davranışı beklemiyorduk, şok olduk” dedikleri öne sürüldü. Jandarma ayrıca Baş ve Bayer’in yaptığı son telefon görüşmelerinin kayıtlarını incelenmek üzere istedi. Jandarmanın olayın olduğu villada yaptığı incelemede Baş’ın kaldığı odada bulduğu bir süredir kullandığı ileri sürülen deprasyon ilaçlarına da incelenmek üzere el konulduğu ortaya çıktı. Olayda Aslı Baş’ın ucunda denizatı maskotu bulunan sivri metal kolyesinin boğazına saplanarak kan kaybına neden olduğu da ileri sürüldü.

Gözyaşlarıyla uğurlandı

Aslı Baş dün son yolculuğuna memleketi Antalya’da gözyaşları arasında uğurlandı. Cenaze törenine, Aslı Baş’ın manken arkadaşlarının yanı sıra eski sevgilisi Emir Tarkan da katıldı. Aslı Baş’ın bağlı olduğu Antalya’daki mankenlik ajansı Es- Line’ın sahibi Esra Keskinol, tabutun üzerine duvak örttü ve önüne de fotoğrafını koyup dua ederek ağladı. Cenaze törenine, 2003’te kraliçe seçildiği yarışmanın organizatörü Süha Alpaylı, şarkıcı Tarık Mengüç, manken arkadaşları Cecilla Manjetta, Osman Atalay ve Cansu Ovacı ile yakınları katıldı. Baş’ın ailesi, haberler nedeniyle tepki gösterdiği gazetecilerin görüntü almasına karşı çıktı. Ailesi, Aslı Baş’ın tabutuna sarılıp ağlarken anne Neslihan Baş ayakta durmakta güçlük çekti. Acılı anneye yakınları sakinleştirmeye çalıştı. Cenaze öğle namazının ardından kılınan cenaze namazından sonra Uncalı Kent Mezarlığı’na götürülerek burada toprağa verildi. Arkadaşları “İntihar edecek ya da çok fazla alkol alan kullanan biri değildi” dedi.