Gündem
17 Eyl 2014 18:36 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 16:44

Simge Fıstıkoğlu'na Passolig kartı verilmedi, twitter'dan veryansın etti! (Medyaradar/Özel)

Ünlü sunucu Passolig kart başvurusu onaylanmayınca çileden çıktı...

Futbol maçlarında stada girebilmek için getirilen yeni uygulama Simge Fıstıkoğlu'nun sinirlerini bozdu.Ekranların sevilen yüzü Fıstıkoğlu, Passolig kart başvurusunun onaylanmadığını Twitter'dan sert tweetlerle duyurdu. 

"Ne saçmalık"

Aldığı bu habere oldukça sinirlenen güzel sunucu red cevabının gerekçesi olarak ise banka kart limitlerinin yüksek olmasının gösterildiği bilgisini paylaştı ve 'Sanki TFF'den istiyorum extreyi ödemesini! ne saçmalık" diyerek tepkisini gösterdi.

İşte Fıstıkoğlu'nun attığı tweetler:






Passolig nedir?


14 Nisan 2014 tarihi itibariyle uygulanmaya başlanan yeni yasal düzenleme ile kağıt biletler yerini Passolig kartlar'ına bıraktı, maçlara artık sadece Passoling kart ile girilmekte. Kartlandırmanın başlamasıyla basılı bilet derdi sona erdi, maçlar elektronik biletlere tanımlanarak müsabakalara çok daha hızlı bir şekilde, beklemeden girmek artık mümkün.

Passolig kart sahibi olan sporseverlerin maç biletleri, kartlarına otomatik olarak yükleniyor. Kombine biletler de artık Passoling Kartlar'ına tanımlanıyor. Satın alınan maçın bilgisi, tüm detaylarıyla kart sahibinin e-posta adresine ve cep telefonuna gönderiliyor. Ayrıca kart sahipleri maç günleri stadyumlarda konumladırılan el terminalleri aracılığıyla bilet bilgilerinin yazılı çıktısını alabiliyor. Kart sahipleri yükledikleri maça ilişkin her türlü detaylı bilgiye rahatlıkla ulaşabiliyor.

Taraftarların Passoling K Kart ile kazandıkları avantajlar yalnızca futbol müsabakaları ile sınırlı kalmıyor. Anlaşmalı şehirlerdeki toplu taşıma araçlarında ulaşım kartı olarak kullanılabilen Passoling kartlar'la kişiye özel kampanyalardan da yararlanılabiliyor. Ayrıca isteyen taraftarlar Passoling kart’larını kredi kartı olarak da tercih edebiliyor.

Medyaradar/Özel