Polemik & Kulis
30 Mar 2024 17:22 Son Güncelleme: 30 Mar 2024 17:44

Show TV’deki ayrılıklara bir yenisi daha eklendi! Üst düzey veda: 10 yılın ardından...

Show TV’den üst düzey ayrılık haberi geldi. Yaklaşık 10 yıldır kanalda görev alan deneyimli isim, veda ettiğini duyurdu.

Show TV’den üst düzey ayrılık haberi geldi. MedyaRadar’ın özel haberine göre İstihbarat Şefi Serhat Alaattinoğlu, kanalla yolları ayırdı.

“HOŞÇAKAL SHOW…”

Sosyal medya hesabından paylaştığı “ELVEDA SHOW” mesajıyla ayrılığını duyuran Serhat Alaattinoğlu, şu ifadelere yer verdi:

“Kimi mekanlar akla kimisi kalbe işler, nakış gibi… Kalp daha kalıcı ve sıcaktır zira duygu doludur. Kalbime nüfuz eden Show TV… duygularımın ve benliğimin nakkaşı… Haberciliğimin heykeltıraşı oldu… Elbette Hayatta vuslat kadar Hicran da var. Atilla İlhan’ın dizelerinde olduğu gibi….

“An” geldi, paldır küldür…. 10 yıldır görev yaptığım Show Ana Haber’den ayrıldım… Ne yalan söyleyeyim Show’un çiçeksi logosu ve renklerinden kopmak; ruhumun renklerini de kopardı. Bakiyesiyse; içime gizlice akıttığım (( yaşadığım sürece de bebeğim gibi koruyacağım)). Acı tatlı hatıralarla dolu rengarenk gözyaşlarım oldu. O yaşlar ki… Yeni mekanımda umut ağacımı yeşerten ab-ı hayat olacak.

Hoşça kal Show! Seni özlemek gönül ve vefa borcum…

Show TV’ye can bana da çalışma fırsatı veren Sayın Turgay Ciner, Sayın Kenan Tekdağ’a ve Rıdvan Bıyık’a şükran ve minnetlerimi; mesai arkadaşlarıma da sevgilerimi sunuyorum.”

 

SERHAT ALAATTİNOĞLU KİMDİR?

Serhat Alaattinoğlu, meslek hayatına 1999 yılında o dönem Cem Uzan’ın sahibi olduğu Star Gazetesi’nde adım attı. Ardından sırasıyla Doğan Haber Ajansı ve Habertürk Gazetesi’nde çalıştı.

Ciner Medya Grubu'nda ve Show Haber’de uzun bir dönem polis muhabiri olarak görev alan Serhat Alaattinoğlu, 2020 yılında İstihbarat Şefliği getirildi. Bugün kurumla yolları ayırdığını duyuran deneyimli gazetecinin yeni adresi ise henüz belli değil.