Televizyon
06 Mayıs 2011 16:13 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 12:19

SHOW TV'DE YEPYENİ BİR ŞOV BAŞLIYOR! ÖDÜLÜ NE OLACAK?

Kendine güvenenlerin, tarzına güvenenlerin programı "BUGÜN NE GİYSEM?" 9 Mayıs Pazartesi günü saat 09.00'da Show Tv'de başlıyor...

Caner Erdem yönetimindeki Show Tv İç Yapımlar ekibi, yine çok konuşulacak bir programa imza atıyor. Tarzına güvenen ve giydiği her şeyi kendine yakıştıran hanımların, "En Şık" seçilmek için yarışacağı 100 bin TL büyük ödüllü "Bugün Ne Giysem?" 9 Mayıs Pazartesi günü başlıyor.

Ünlü Koreograf Uğurkan Erez'in danışmanlığında yapılacak olan programın jüri üyeleri ise, Türkiye'de moda deyince ilk akla gelen isimlerden olan; Nur Yerlitaş, Ivana Sert ve Hakan Akkaya.

"Türkiye'nin en şık kadını"nı seçme iddiasıyla hayata geçirilen proje "Bugün Ne Giysem?" de, binlerce kadın arasında yapılacak eleme sonucunda, sadece 12 kadın finale kalmayı başaracak. Müthiş bir heyecan ve çekişme içinde geçecek olan büyük finalde ise; Türkiye'nin en şık kadını, halk tarafından gönderilecek sms oylarıyla belirlenerek hem 100 bin TL'nin, hem de çok özel bir tasarım olan tacın sahibi olacak.