Televizyon
17 Eki 2011 13:00 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 12:54

SHOW TV'DE YENİ BİR PEMBE DİZİ BAŞLIYOR!

Hafta içi her gün ana haber bülteni öncesi saat 17.45'te yayınlanacak olan dizinin adı ne?

Ankaralı oyuncular bu defa “Beni Affet” ile ekranlarda olacak. Show TV’de 17 Ekim’de başlayacak olan dizi hafta içi her gün ana haber öncesi yayınlanacak.
Show TV’de yeni bir Ankara dizisi başlıyor; “Beni Affet”. Hafta içi her gün ana haber bülteni öncesi saat 17.45’te yayınlanacak olan dizinin tüm oyuncuları yine Ankara’dan. Bir aile dramı olan Beni Affet’te Ankaralı üç çocuklu bir ailenin nesilden nesile aktarılan sırlar ve gizemlerle dolu hikâyesi anlatılacak.

Tümü tiyatro kökenli oyuncular…

Beni Affet’in oyuncu kadrosu içinde Nusret Şenay, Ulviye Karaca, Mert Altınışık, Gaye Turgut, Murat Danacı, Şeyma Korkmaz, Özgün Çoban, Gamze İğdiroğlu, Ceren Yalazoğlu, İlkay Kayku, Kerem Poyraz Kayaalp, Elif Şanlı, Ötüken Hürmüzlü, Zeynep Yasa gibi tümü tiyatro kökenli isimler yer alıyor. Focus Film’in yapımcılığını üstlendiği dizinin oyuncu kadrosu titiz bir çalışma sonucunda, 300 kişi arasından belirlendi.

Çekim maratonu…

Günlük bir dizi olan Beni Affet’in çekim ekibi de dizinin hızına yetişebilmek için çok yoğun bir şekilde çalışıyor. Ankara’nın dört bir tarafına yayılan set ekibi aynı günde tam bir çekim maratonu yaşıyor. Aynı anda 3 farklı noktada çekim yapan set ekibi, her günün yüzde 80’ini çekimde geçiriyor. Oyuncular ve çekim ekibi “Henüz projenin çok başında olmamıza rağmen o kadar çok birlikte vakit geçiriyoruz ki şimdiden tam bir aile olduk” diyor.

Özellikle Ankaralılar bu diziyi çok sevecek

Beni Unutma, 17 Ekim Pazartesi gününden itibaren ekranlara gelecek. Eski günlerin pembe dizi keyfini ekranlara taşıyacak olan dizi, özellikle Ankaralılar’ın ilgi odağı olacak. Ankara’nın her köşesi Beni Unutma ile ekranlara yansıyacak.

Beni Unutma’nın Konusu:

Beni Affet, Ankaralı zengin bir aileyi merkezine alarak, gecekondudan üniversitelilere, ev kadınlarından beyaz yakalılara kadar toplumun her kesiminden karakteri ekranlara taşıyacak. Karakterlerin hepsi, aşkla, doğrulukla ve gururlarıyla sınanacaklar.  Bu sınavdan ancak dürüst olanlar alnının akıyla çıkabilecek.