Televizyon
15 Eyl 2010 12:07 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 11:37

SHOW TV'DE KÜFÜRLER HAVADA UÇUŞTU, KAPILAR TEKMELENDİ! PEKİ KAVGANIN NEDENİ NE? (MEDYARADAR- ÖZEL)

Show Tv'de yayın yönetmen yardımcısı ile haber merkezi çalışanları birbirine girdi küfürler havada uçuştu!

Show Tv’de inanılmaz kavga.. Lale Devri dizisinin kaseti Show tv’ye geç gelince yönetim ile haber merkezi arasında inanılmaz diyaloglar yaşandı..

Yönetimden önce haber merkezine "19.40’ta çıkın" dendi.. Ancak Lale Devri dizisinin kasedi gecikince Saner Ayar’ın yardımcısı Haluk Şirin, haber yönetmeni Can Sarıcan’ı arayarak "haberleri 5 dakika uzatın" dedi..

Can Sarıcan telefondaki sese "5 dakika uzatamayız Ali Bey (Kırca) reklama pas atıyor" diye yanıt verdi.. Bunun üzerine telefondaki ses "Başka zaman çıkın deriz çıkmazsınız şimdi uzatın diyoruz uzatmıyorsunuz anasını s......n ib..." diyerek küfürü basıyor.. Bu ses rejiden yankılanıyor ve herkes küfrü duyuyor..

Küfürün şokunu yaşıyan Can Sarıcan "Sen kimsin, terbiyesizlik yapma!" dedi..

Bu kez karşıdan daha okkalı bir küfür duyulur: "Gelir oraya hepinizin g..... s.......m"

Can Sarıcan "küfretme terbiyesiz herif. sen gelmezsen ben geliyorum"  dedikten sonra haber bitiriliyor..

Ali Kırca ve haber merkezi hep birlikte Kırca’nın odasına gidip ne yapacaklarını konuşup birlikte Saner Ayar’ın yardımcısının odasına çıkıyorlar..

Saner Ayar’ın yardımcısı Haluk Şirin kendisini odaya kilitleyip saklanıyor.. Can Sarıcan ve yanındakiler kapıyı tekmelerken, Ali Kırca arkadaşlarını sakinleştirmeye çalıştı..

Bir süre sonra Haluk Şirin, haber merkezine körkütük sarhoş vaziyette gelip Can Sarıcan’ın üzerine yürüyerek.. "Geldim işte özür dilesem ne olacak dilemesem ne olacak " dedi. Şirin’in sarhoş olduğunu gören diğer görevliler yönetmen yardımcısını alıp odadan çıkardılar..

Bu olaydan sonra Ali Kırca ve ekibi bir rapor yazıp olayı Saner Ayar’a bildirerek gereğinin yapılmasını istediler..

Bakalım bu kavga nasıl bitecek!

MEDYARADAR - ÖZEL