Televizyon
07 Oca 2011 10:35 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 11:56

SETTE KAVGA İDDİASINA İNANOĞLU AİLESİ'NDEN ÇİFTE YALANLAMA!

İlker İnanoğlu'nun, Zafer Ergin'le sette yaşadığı tartışma nedeniyle “Arka Sokaklar”dan ayrıldığı iddiasına çifte yalanlama

İlker İnanoğlu’nun, usta oyuncu Zafer Ergin’le sette yaşadığı tartışma nedeniyle “Arka Sokaklar” dizisinden ayrıldığı iddiasını hem dizinin yapımcısı Türker İnanoğlu, hem de oğlu İlker İnanoğlu sert bir dille yalanlandı

İddiaya göre dizide Başkomiser Engin’i canlandıran İnanoğlu, “Ben Hollywood gördüm, Amerika’da oyunculuk eğitimi aldım” diyerek üstünlük taslayınca Zafer Baba’yı oynayan Zafer Ergin duruma tepki gösterdi. İkili arasında yaşanan kavga sonrası İlker İnanoğlu babası Türker İnanoğlu’nu arayarak “Ya o, ya ben” dedi. Ergin dizide kaldı, İnanoğlu da ekipten ayrılıp “Doktorlar” dizisinde oynamaya başladı.

‘Defalarca açıkladı’
Ortaya atılan bu iddianın hiçbir doğruluk payının bulunmadığını belirten duayen yapımcı Türker İnanoğlu, “Böyle bir kavga katiyyen yaşanmadı. İlker ayrılık nedenini zaten kendisi defalarca açıkladı. Oğlunu görmek için bir ay Amerika’ya gitmek istedi. Ayrıca hep aynı rolü oynamayı istemediğini söyledi. Üstelik İlker’in ayrılık kararına en çok üzülen çalışma arkadaşlarının başında Zafer Ergin geliyor. Zaten benim setimde böyle bir kavganın yaşanmasının imkanı yok. Eğer böyle bir kavga olsaydı ve İlker bana ‘Ya ben, ya o deseydi’ de, oğlumu tercih ederdim” diye konuştu.
Önceki gün İstinye Park’ta objektiflere takılan İlker İnanoğlu da Zafer Ergin’le kavga ettiği için ayrıldığı yönündeki iddianın sorulması üzerine “Yalan haber. Benim niye ayrıldığımı defalarca söyledim. Her yazılan habere inanmayın” yanıtını verdi.