Gündem
06 Ara 2010 12:12 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 11:51

SETTE GÖRÜNMEZ KAZA! HASAN KAÇAN'IN KAFASINA DİSKO TOPU DÜŞTÜ!

Halil İbrahim Sofrası'nın çekimleri son hızla devam ederken sette görünmez bir kaza yaşandı.

Pavyon sahnesi çekimleri sırasında kendisini oynamaya fazla kaptıran Hasan Kaçan, tepedeki disko topuna çarpınca olanlar oldu. Top bir müddet sallanarak Hasan Kaçan’ın kafasına düştü. İlk anda şaşkınlıkla ne olduğunu anlayamayan Kaçan, daha sonra tüm ekip arkadaşlarıyla birlikte kahkahaya boğuldu.
Kameraların kayıtta olduğu bu kahkaha dolu görünmez kazayı hafif bir şekilde atlatan Kaçan, sonrasında yine büyük bir keyifle pavyonda oynamaya devam etti.

HALİL İBRAHİM SOFRASI HER SALI TRT1’DE

Başrollerini Hasan Kaçan, Kadir Çöpdemir, Seray Gözler Yeniay, Ayçe Abana ve Ahmet Yenilmez’in paylaştığı Halil İbrahim Sofrası dizisi, her Salı akşamı TRT1 ekranlarında izleyicileriyle buluşuyor.
İşte Halil İbrahim Sofrası’nın bu hafta 7 Aralık Salı akşamı 19:55’te yayınlanacak kahkaha dolu 14. bölümünde yaşanacaklar: 
Münir, herkesin karşı çıkmasına rağmen kuaförlüğe iyice alışmıştır. Üstelik işinde çok başarılıdır ve iyi para kazanmaktadır. Nuri ise Ali’nin dükkanında kalfalık yapmakta, bir yandan da kendi dükkanını geri almaya çalışmaktadır.
Ali, Münir’in kazandığı paraları çarçur etmesine çok sinirlenmekte, bu işi başaramayacağını düşünmektedir. Yasemin ise Münir’in kuaförlük yapmasına çok bozulmakta, ona evde kötü davranmaktadır. Münir, evde Yasemin’den göremediği ilgiyi kayınbabası Nuri’den görür. Ancak Nuri’nin de amacı Nuri’nin haftalık kazancını öğrenmektir. Ancak Münir, kazancını söylemeye hiç niyetli değildir.
Ailede herkes Münir yüzünden birbirine düşmüştür. Ali’nin Münir ve Nuri’yi pavyonda yakalaması ortalığı iyice karıştırır.