Gündem
18 Eyl 2010 13:38 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 11:38

''SENİN GÖZLÜKLERİNİ BİR TARAFINA...'' İNÖNÜ'DE YAYIN TERÖRÜ!

CSKA maçı sonrası Beşiktaş İletişim Sorumlusu Gökhan Dinç yayıncı kuruluş Star TV'nin spikeri Uğur Önver, Schuster ile Almanca konuştuğu için olay çıkardı.

CSKA maçı sonrası Beşiktaş İletişim Sorumlusu Gökhan Dinç yayıncı kuruluş Star TV’nin spikeri Uğur Önver, Schuster ile Almanca konuştuğu için olay çıkardı. Yayını kesmeye çalışırken "Gözlüklerini bir tarafına sokarım" diyerek tehdit etti

BEŞİKTAŞ-CSKA Sofya maçı sonrasında yayıncı Star TV’nin Schuster ve futbolcular ile yaptığı röportajlar sırasında yayın terörü yaşandığı ortaya çıktı. Canlı yayını yapan spiker Uğur Önver, Beşiktaş İletişim Sorumlusu Gökhan Dinç’in soru sormasını engellediğini, üzerine yürüdüğünü ve tehdit ettiğini söyledi. Önver, Dinç’in engelleme olayını şöyle anlattı:

"Maç sonu canlı yayın için hazırlık yaparken Gökhan Dinç ’Hoca (Schuster) geliyor ama sakın Almanca konuşma. İspanyolca konuşacaksınız’ dedi. Ben de ’Hep Almanca konuşuyoruz, neden?’ diye sordum. ’Hoca böyle istiyor’ yanıtı aldım.

Amacım hızlı yayın yapmak. Schuster’e sordum "Almanca yapalım" dedi. 2. sorunun sonunda Dinç kameranın arkasından kes kes işareti yapmaya başladı. Hoca gitti. Dinç ’Bu nasıl iş burada benim dediğim olacak. Bunlara konuk monuk getirmeyeceğim’ diye bağırmaya başladı.

’STADIMA GİREMEZSİN’

Üzülmez geldiğinde "Sadece bir soru" dedi. ’Nasıl yani, ne demek bir soru?’ dedim. ’Görmüyor musun ayağı sakat’ dedi. Üzülmez, Dinç’e "İyiyim" deyip konuşacağını söyledi. Guti geldiğinde tercümana dedi ki ’3. soruyu sorarsa yayını terk et’. Quaresma’da ise daha yayına girmeden ’Hadi, hadi... 60 saniye içinde yayına girmezseniz götüreceğim’ diye söylendi.

Yayın bitti., Dinç "Amma trip attın, ne bu havalar" diye laf attı. Ben de "Dalga mı geçiyorsun? Ortamı ’Nazi Subayı’ gibi gerdin" dedim.

Sonra üzerime yürüdü ve ’O gözlüklerini var ya müsait bir yerine sokarım’ dedi. Kameraman araya girmese beni dövecek. Başka takım elbiseli BJK’lı Kürşad Kaplan da ’Patronlarına şikayet edileceksin, bir daha burada yayın yapamayacaksınız. Benim stadıma giremeyeceksin’ gibi küfürlü tehditlerde bulundu. Olayların şahitleri mevcuttur."


ETİKETLER
#yayın #terör #inönü