Gündem
27 Kas 2010 14:21 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 11:49

''SEN O KUTUYA YAKIŞMIYORSUN YAVRUM!''

Önceki gece trafik kazasında hayatını kaybeden Onur Bayraktar son yolculuğuna uğurlanıyor. Bu sabah 10:30'da Akatlar Kültür Merkezi'nde düzenlenen ilk törende gözyaşları sel oldu.

Ailesi, arkadaşları, sevenleri tören boyunca gözyaşı döktü. Genç oyuncunun annesi törende oğlunun tabutuna sarılarak; " Sen o kutuya yakışmıyorsun yavrum. Öperim o güzel yüzünü. Ben şimdi ne yapayayım? Sen annenin gülüydün." diyerek gözyaşı döktü.  

Onur Bayraktar’ın babası da,  "Beni nasıl bıraktın." diyerek gözyaşlarını tutamadı. Daha sonra Bayraktar’ın babası fenalık geçirdi.

DOĞA RUTKAY; "BİRLİKTE ÇAPKINLIK BİLE YAPTIK"

Törende konuşan isimler arasında Doğa Rutkay da vardı. Oldukça bitkin olduğu görülen Rutkay sahnede arkadaşı Onur Bayraktar için şuları söyledi;
15 sene önce Mimar Sinan Üniversitesi’nde tanıştık. İlk karşılaşmamız aşk gibiydi. Vurulduk birbirimize. Onur’la birlikte çapkınlık yaptığımız zamanlar da oldu. Onunla neler yapmadık ki. Şu anda 3 saatlik bir uykuyla duruyorum, kafam da çalışmıyor. Hep bana, ’Nedir senden çektiğim 15 senedir, düş yakamdan.’ derdi." sözleriyle salondakileri gözyaşlarına boğdu.

Tören akabinde Onur Bayraktar’ın naaşı omuzlara alınarak cenaze arabasına taşındı.

Onur Bayraktar'ın vasiyeti gereği cenaze namazı Ortaköy Camiinde kılındı. Bayraktar’ın ailesi yapılan dua ve cenaze namazı sırasında ayakta durmakta güçlük çektiği gözlendi.

Onur Bayraktar’ın naaşı daha sonra Zincirlikuyu Mezarlığı’nda toprağa verildi.