Gündem
04 Oca 2023 09:39 Son Güncelleme: 04 Oca 2023 09:43

Selçuk Bayraktar, Sümeyye Erdoğan sorusuna işte böyle cevap verdi: Asaletinden etkilendim

tv100’de canlı yayınlanan Az Önce Konuştum programında Candaş Tolga Işık’ın sorularını yanıtlayan Baykar Teknoloji lideri Selçuk Bayraktar, eşi Sümeyye Erdoğan ile nasıl tanıştığını anlattı. Bayraktar “Eşimin en çok asaletinden etkilendim” dedi.

Candaş Tolga Işık’ın sunduğu tv100 ekranlarında yayınlanan Az Önce Konuştum programının bu haftaki konuğu Baykar Teknoloji lideri Selçuk Bayraktar oldu.

Işık’ın sorularını yanıtlayan Bayraktar eşi Sümeyye Erdoğan Bayraktar ile tanışmalarını işte bu cümlelerle anlattı:

“Yakından tanıyan arkadaşlarım vardı, onlar tabii çok iyi şeyler söylüyorlardı. Özellikle tevazusu noktasında, ahlakı açısından hep iyi şeyler duydum. Zaten kayınbiraderim de çok müstesna bir insandır, dostluğu da ahlakı da çok mükemmel bir insandır.”

Kendisi için en zor kararın Sümeyye Erdoğan’ın, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın kızı olması olduğunu anlatan Selçuk Bayraktar şöyle konuştu:

“Benim yapacağım tercihler açısından bakınca benim için en zor olan Cumhurbaşkanı’nın, ki elbette Cumhurbaşkanımıza da benim gençliğimden itibaren bir hayranlığımız vardı. Ama elbette makamından dolayı bir saygımız vardı. Benim gibi hayatını insansız hava araçlarına vakfetmiş biri için elbette yapacağı tercihler açısından en son seçeceği şeylerden biri olur diye bakabilirsiniz ama tabi o da başka bir şey. Nasip diye bir şey var. Eşimin tanıştığımızda hem zerafetinden hem asaletinden hem ahlakından çok etkilendiğimi söyleyebilirim.”