Gündem
20 Ağu 2013 09:42 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 15:21

SEKSİ RUS GAZETECİ BİR TÜRK MESLEKTAŞIYLA YATTI MI?

Darya Aslamova, Türkiye'de ünlü bir isimle birlikte oldunuz mu sorusuna bakın ne yanıt verdi.

Darya Aslamova önce Suriye'deki mülteci kampına girmesiyle şimdi de büyük polemiklere neden olan Gülen makalesiyle tüm Türkiye'de olay oldu.

Reha Muhtar'ın ajan imasıyla dalga geçen Aslamova, son verdiği röportajda ise politikanın da seks gibi olduğunu, kendisinin de haber yapmak için bir çok kez konuştuğu politikacılarla yattığını söyledi.

Aslamova'nın beraber olduğu isimler arasında Türk var mı diye merak edince ortaya yine farklı polemikler çıktı.

TÜRK POLİTAKACILARLA BİRLİKTE OLDU MU?

Habertürk'ün ardından bu kez Takvim olay Rus gazeteci ile konuştu. Sordukları ilk soruda "Türkiye'de ünlü biriyle yattınız mı?" şeklinde oldu. İşte gazetecinin yanıtı;

* Geçmişte haber için birçok politikacı ve gazeteciyle beraber olduğunuzu söylüyorsunuz. Aralarında ünlü isimler ya da Türkler var mı?
-Açık söylemek gerekirse üzerinden 25 yıl geçti. Hiçbirini hatırlamıyorum diyebilirim.

* Ama Antalya'da hatırladığınız bir Türk var.
-Hatırlamadıklarım iş icabı olanlardı. Antalya'daki ise klasik bir yaz aşkı. Evet onu unutamadım. Geçmişte çok fazla beraberliğim olduğu doğru. Ama 20 yıldır evliyim ve eşimden hayatımda başkası yok.

* Eşiniz ne iş yapıyor?
-O da benim gibi bir gazeteci. Robert Vadlec. Kendisi Hırvat ama Pakistan'da tanıştık. Büyük bir aşk yaşadık ve hala yaşamaya devam ediyoruz.

GÜLEN İLE GÖRÜŞMEK İSTERİM

* O makale için Gülen Cemaati'nden görüştükleriniz oldu mu?
-İsim veremem ama evet, oldu. Gerçi onlar cemaatten olduklarını söylese de kurumsal bir yapı olmadığı için cemaatin neresinde olduklarını tam çözemedim. Aslında fırsat olsa Fethullah Gülen'le konuşmayı çok isterim. Ama muhtemelen beni karşısında gördüğüne çok sevinmezdi.

* Mısır'a gitmediniz.
-Mısır'a 2011'deki devrimde gittim. Ama orada kötü anılarım var. Tahrir'de tutuklandım. Yine casuslukla suçlandım. Şiddet gördüm ve taciz edildim. Hapiste yattım. Hatırlamak istemediğim daha kötü şeyler oldu orada. Bu durumda oraya tekrar gitmek planlarımda yok.