Gündem
15 Kas 2023 21:00 Son Güncelleme: 16 Kas 2023 00:09

Şarkıcı Banu Parlak’tan şoke eden iddia! Engin Polat, Dilan Polat’ı dövdü mü?

Şarkıcı Banu Parlak, kara para aklamaktan tutuklanan Dilan Polat’ın eşi Engin Polat’tan dayak yediğini iddia etti.

Dilan Polat ve Engin Polat çiftinin tutuklanmasının ardından sular durulmuyor. Daha önce haklarında Suç Gelirlerinin Aklanmasının Önlenmesi, Vergi Usul Kanunu ile Futbol ve Diğer Spor Müsabakalarında Bahis ve Şans Oyunları Düzenlenmesi kanunlarına muhalefet suçlarından soruşturma başlatılan Engin ve Dilan Polat çifti, günler önce tutuklanarak cezaevine gönderilmişti.

Tutuklanan Polat çifti, geçtiğimiz gün Banu Parlak'a ait güzellik merkezinin kurşunlanması suçlamasıyla bir kez daha tutuklanma şokuyla karşı karşıya kaldılar.

Daha önce kurşunlama olayları ile ilgili 'Başıma bir şey gelirse sorumlusu Dilan Polat ve Engin Polat'tır' diyen Banu Parlak, Beyaz TV'de yayınlanan 'Söylemezsem Olmaz' programına katıldı. Parlak, Dilan Polat hakkında çarpıcı iddialar ortaya attı.

"NORMAL İNSANIN YAPACAĞI HAREKETLER Mİ BUNLAR?"

Dilan Polat tutuklanmadan haftalar önceki tartışmalarında yaptığı hareketler ekrana getirilince “Şu hareketleri görüyor musunuz? Normal insanın yapacağı hareketler mi bunlar" diyen Parlak, "Bu hareketlerden sonra beni arıyor akşam Banu yapma etme ne olur" sözleriyle Polat'ın kendisini aradığını açıkladı.

DARP MI ETTİ

Banu Parlak, Dilan Polat'ın ilaçlarını kullanmayı bıraktığını hatta laf arasında Engin Polat'ın ona şiddet uyguladığını söyledi.