Televizyon
05 Tem 2013 18:24 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 15:16

SARIYER BELEDİYESİ'NDEN BİR İLK; SARIYER TV YAYINA GEÇİYOR! (MEDYARADAR- ÖZEL)

Sarıyer Tv bu akşam düzenlenecek lansman toplantısıyla yayın hayatına başlıyor.

Sarıyer Belediyesi bir ilke daha imza atıyor. Sarıyer Tv bu akşam saat 20.30 da Demirtaş Ceyhun Kütüphanesi bahçesinde düzenlenecek lansman toplantısıyla yayın hayatına başlıyor.

Aylardır hazırlıkları süren ve test aşamalarından geçen tv nin başında ise Sarıyer Belediyesi Basın Danışmanı gazeteci ve televizyoncu Cengiz Kahraman var.

Canlı yayınlar ve hazırlanacak paket programlarla yayın hayatına başlayan Sarıyer Tv’nin sloganı "Siz neredeyseniz orada".

Sarıyer tv belediyenin internet sitesi ile Sariyer.tr.tv adresinden izlenebilecek.

Güçlü yayıncılık alt yapısına sahip oalan Sarıyer tv cep telefonları iPad smart tv ve tabletlerden izlenebilecek.

Sarıyer TV Genel Yayın Yönetmeni Cengiz Kahraman "Sarıyer belediye Başkanının yerel yönetim vizyonu ve katılımcı demokrasi anlayışı tv yayınlarımıza yansıyacak. Sarıyer tv belediye hizmetlerinin tanıtılmasının dışında tüm paydaşlara da ekranlarını açacak. Bazı etkinliklerin canlı olarak yayınlanma durumu var. Bunun dışında birim müdürlerinden oluşturacağımız yayın kurulu paket programlar hazırlayacak. Genç ve gazetecilik deneyimi olan kendi ekibimizden yararlanacağız. Sarıyer tv başkan Şükrü Genç’in "Sarıyer’i bir dünya kenti yapma" iddiasına katkı sunacak. Özetle söylemek gerekirse keyifli gazetecilik etik kurallarına uygun her kesime kulak veren bir yayıncılık anlayışı egemen olacak. Bugüne kadar Akşam Gazetesi dahil bir çok doğuma tanıklık ettim ama ıp.tv deneyimini ilk kez yaşıyorum" dedi.

Kahraman, bazı ünlü gazetecilerin de Sarıyer Tv’de programlar yapacağını sözlerine ekledi..

MEDYARADAR- ÖZEL