Spor
03 Haz 2023 15:50 Son Güncelleme: 03 Haz 2023 15:52

Şampiyonluk kutlamasında sürpriz! Simge Sağın Galatasaray'a 'evet' dedi!

Spor Toto Süper Lig’in 37. haftasında şampiyon Galatasaray, yarın saat 19.00’da Nef Stadyumu’nda Fenerbahçe ile karşılaşacak. Müsabaka sonrasında şampiyonluk kutlaması yapacak Galatasaray'da Simge Sağın sürprizi yaşanacak.

Geçtiğimiz hafta MKE Ankaragücü maçının ardından şampiyonluğunu garantileyen sarı-kırmızılılar derbi galibiyetiyle sezonu kapatmak istiyor. Yarın saat 19.00’da Nef Stadyumu’nda oynanacak Fenerbahçe maçı sonrası Galatasaray şampiyonluk kutlaması gerçekleştirecek.

FENERBAHÇE SEZONUN SON MAÇI OLACAK

Galatasaray, Fenerbahçe derbisiyle bu sezonki son maçına çıkacak. Sarı-kırmızılılar son hafta Hatayspor ile karşılaşacaktı. 6 Şubat'taki yaşanan deprem felaketinden dolayı Hatayspor'un ligde çekilmesiyle Cimbom son haftayı müsabaka yapmadan geçirecek ve 3-0 hükmen galibiyet alacak.

SİMGE GELECEK

Fenerbahçe derbisinin ardından Galatasaray, şampiyonluk kutlaması yapacak. Sahada platform kurulacak ve futbolcular seçtikleri şarkılarla sahneye çıkacak. Çeşitli sanatçılar da konser verecek. Bu sanatçılar arasında Beşiktaşlılığı bilinen şarkıcı Simge Sağın'ın da olacağı öğrenildi.

'AŞKIN OLAYIM' ŞARKISINI SÖYLEYECEK

Simge, Mauro Icardi ile özdeşleşen 'Aşkın Olayım' şarkısını söyleyecek. Sarı-kırmızılılar daha sonra 2022-2023 sezonu şampiyonluk kupasını kaldıracak.