Gündem
23 Eki 2011 10:40 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 12:55

ŞAMPİYONLUĞU KİMSE ELİMİZDEN ALAMADI, ALAMAYACAKLAR DA!

"Küme düşürülmemiz kolay değil" diyen Fenerbahçe Başkan Vekili Nihat Özdemir iddialı açıklamalar yaptı.

Yüksek Divan Kurulu toplantısında üyelere seslenen başkan vekili Nihat Özdemir, “Alnımızın akıyla kazandığımız şampiyonluğu kimse almadı alamayacaktır da. Zor günler geride kaldı. İnşallah başkanı yakında yanımızda göreceğiz” dedi.

Fenerbahçe’de dün yapılan Yüksek Divan Kurulu toplantısında son derece iddialı sözler ve mesajlar vardı... Başkan Vekili Nihat Özdemir, “Yargıya güvenimiz tamdır. Savcı iddianame yazacaktır ve o gün de gizlilik olayı ortadan kalkacaktır. Unutmamamız lazım gelen, savcı iddia ediyor, bu iddianamenin neticesinde hiçbirimizmoralini bozmasın. Yargıya intikal eden bu tip konuların yüzde 56’sında netice beraat olmuştur. Haklılığımız eninde sonunda güvendiğimiz yargının neticesinde ortaya çıkacaktır. Alnımızın akıyla kazandığımız şampiyonluğu kimse elimizden almadı, alamayacaktır da. Zor günler geride kaldı. Önümüzde iyi günler var, inşallah başkanı yakında yanımızda göreceğiz’’ diye konuştu.

KÜME DÜŞÜRÜLMEMİZ KOLAY DEĞİL’
Nihat Özdemir, “Başkanımız hakkında, şu an göstermiş olduğumuz duruşlar çok önemlidir. Devletteki herkesin, siyasi partilerin söylediği tek şey; şu an sergilediğiniz duruş akıl almaz bir özellik göstermektedir. Burada başka bir düşünceye saplanmayalım. Galatasaray’ın bir başkan vekili ve başkanı ‘Bu duruşu biz Galatasaray olarak gösteremezdik’ dediler ve gösterdiğimiz duruşu takdirle karşıladıklarını kamuoyuna açıkça ifade ettiler. Başkanımız, iki asbaşkanımız, iki çalışanımız sıkıntı çekiyorsa, Fenerbahçe için çekiyordur. Önümüzdeki günlerin daha iyi olacağına inanıyorum. Fenerbahçe’yi kimsenin küme düşürmesi pek kolay değildir” şeklinde konuştu.