Gündem
10 Oca 2013 12:10 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 14:37

SAMANYOLU SON MEKTUP PROGRAMI İÇİN BİR SON MEKTUP! (MEDYARADAR- ÖZEL)

Samanyolu Televizyonu'nda yayınına son verilen 'Son Mektup' programı çalışanları isyan bayrağını çekti..

Samanyolu Tv’de yayınlanan ve bir süre önce yayından kaldırılan "Son Mektup" programı çalışanları ücretlerini alamadıkları gerekçesiyle Samanyolu Tv’ye bir mektup yazdılar..

Medyaradar aracılığıyla mektubun yayınlanmasını isteyen çalışanlar, ücretlerinin bir an önce ödenmesini istediler.

İşte o mektup :

SAMANYOLU SON MEKTUP PROGRAMI İÇİN BİR SON  MEKTUP

İlk bölümü 12 Kasım 2012 tarihinde Ebru Gediz’in sunumuyla yayınlanmaya başlanan ve 14 Aralık 2012 tarihinde yayıncı Samanyolu Tv tarafından  yayınına son verilen Son Mektup isimli Programın çalışanı olarak yapımcı firma Sinevizyon (Senkron) ‘dan hala paramızı alabilmiş değiliz. (Değiliz diyorum çalışanların bir çoğu Sinevizyon’un kendi ekibi olduğu halde 3-4 aydır paralarını alamadıklarını biliyorum.) Sadece ben değil dışarıdan çalıştırdıkları birkaç kişiye daha ödeme yapmadıklarını biliyorum.

Bunlardan biri Programın yönetmeni diğeri Programın koordinatörü..

Yılbaşına kadar "bugün, yarın ödenecek" diye oyaladılar. Ama yılbaşından sonra muhatap kimseyi bulamadık , telefonlara dahi çıkmadılar.

Son çare olarak Levent Altınay’a mail attık ama o cevap dahi vermedi.
Son Mektup, arkasından SHOV TV’de yayınlanan Adam Asmaca programını sona erdi ama şirket daha Son Mektup çalışanlarının parasını ödemeden Samanyolu Televizyonuna hafta içi 5 gün yayınlanacak yeni bir programının çalışmalarına başladı bile.

Ne mi istiyoruz? Samanyolu Televizyonu’na yaptık biz bu programı ve yapım şirketi Sinevizyon’a Programın yapım bedelini ödeyen ( yada ödeyecek olan) Samanyolu’nun Sinevizyon’a Son Mektup Programı çalışanlarına neden ödeme yapmadığını sormasını ve alacaklarımızın acil ödenmesini istiyoruz..

Eğer yine ödeme yapılmaz ise hakkımızı hukuki yollardan arayacağımızı belirtmek isteriz.

MEDYARADAR- ÖZEL