Televizyon
28 Mar 2014 20:05 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 16:03

Salih Tuna, Can Dündar'ı bombaladı: “Esprisiyle IQ’sunu da gördük!”

A Haber’de Banu El’in moderatörlüğünde yayınlanan “Aklın Yolu”nun dün akşamki konukları Gazeteciler Salih Tuna, Şeref Oğuz, Hilal Kaplan, Analist İlhami Işık ve AP 4. Ve 5. Dönem Milletvekili Ozan Ceyhun’du.

Başbakan Erdoğan’ın sesi kısık olduğu halde mitinglerde halka seslenmesinin samimiyetten kaynaklandığını ifade eden Salih Tuna, Gazeteci Can Dündar’ın bu konuyla ilgili sosyal medyada eleştirilen esprisiyle ilgili de cevap verdi.

“BAŞBAKAN HALKTAN HİÇBİR ŞEY SAKLAMIYOR”

Başbakan’ın sesinin kısıklığıyla ilgili Can Dündar “Kısıklı’da oturduğu için sesi kısıldı” diye espri-ki espri yaptığını zannediyor-yaptı. Bu arkadaşların espri düzeylerini de, IQ’larını da görmüş oluyoruz. Türkiye’de kültürel ve sınıfsal imtiyaz isteyen bu insanların espri düzeyini de espri kalitelerini de görmüş oluyoruz. Başbakan’ın halktan, milletten hiçbir özelliğini saklamadığının da bir ifadesidir bu. Diktatör olan bu sesle çıkar mı? Karizmasının peşine düşür. Başbakan’ın bu halktan, milletten sakladığı hiçbir şey yok. Samimiyetinin bir dışavurumu. Başbakan’ın bu milletten başka yanında hiçbir güç yok.