Televizyon
12 Ara 2014 15:52 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 16:59

Sacit Aslan'ın izdivaç yorumu stüdyoyu kırdı geçirdi!

İzdivaç programlarını eleştiren Sacit Aslan'ın, canlı yayında yaptığı bu açıklamalar stüdyoyu kahkahalara boğdu.

İzdivaç programlarını eleştiren Sacit Aslan'ın, canlı yayında yaptığı bu açıklamalar stüdyoyu kahkahalara boğdu.

CNN Türk'te yayınlanan Mesut Yar'la Burada Laf Çok programının dün geceki konuklarından Sacit Aslan'ın izdivaç programlarıyla ilgili yaptığı yorumlar stüdyoda bulunanları gülme krizine soktu.

Mecburen izdivaç programlarını takip ettiğini söyleyen Aslan, 'İzdivaç programlarına muhalefet etmek için söylemiyorum bu lafı; bunun bir çizgisi vardır, bir başlangıç noktası, bir bitiş noktası vardır. Bunları iyice elekten geçirirsin, bu program yapılır' şeklinde konuştu. Aslan şöyle devam etti:

'80 yaşında bir adam geliyor. Paravanın arkasından gelen 'hoşgeldiniz, nasılsınız' sorusunu duymuyor. Şimdi bu arkadaş Azrail ile kaptı kaçtı oynuyor. Arada sırada bir joker çekiyor, kurtarıyor paçayı, bu hatun peşinde. Arkadaşım sen 80 yaşındasın, yarın öür gün varsayalım 45 yaşındaki hatun seni kabul etti, şeytanın işi yok ya. Yarın ne yapacaksın. Şiir yazarak bir gün geçirdin, kitabı anlatarak 2 gün geçirdin, masal anlatarak 3 gün oldu. 15 gün sonra bu hatun sana soru sormaya başladığında ne yapacaksın? Haydi bir yallah deyip cesaretle yürüdün, bu sefer de mehtaba baka baka ikindi namazına yetiştirecekler. Yahu senin hiç aklın yok mu sen boş bir zamanında ayanaya baktığında nereye kadar ne yaparım, ben bu topa vurabilir miyim demiyor musun? Hesabını kitabını yap.'

Aslan'ın bu açıklamaları stüdyoyu kahkahalara boğdu.