Televizyon
06 Mar 2014 10:05 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 15:58

RTÜK'ten Kanal D'ye şok ceza; Ünlü sunucu o cezaya rest çekti!

RTÜK'ün yayın durdurma cezası kestiği Kanal D ekranlarının başarılı ismi İrfan Değirmenci "Bu ceza kararı boynumda bir şeref madalyası olacak" dedi.

Kanal D ekranlarında yayınlanan “İrfan Değirmenci İle Günaydın" adlı program RTÜK tarafından yayın durdurma cezası aldı. Değirmenci cezayı Twitter'dan duyururken kurulun kararına ateş püskürdü.

BU CEZA BOYNUMDA BİR ŞEREF MADALYASIDIR!

Seçim anketlerinin sonuçlarını yayınladığı için yayın durdurma cezası aldıklarını duyuran İrfan Değirmenci karara sert bir tepki gösterirken "Aba altından sopa gösteriliyor. Gazeteden okuduğum anketlerin sponsorunu aktarmamışım:) Yav he he:)İşte bunlar hep ileri demokrasi..." dedi. Sansür ve otosansür ağına düşmeden habercilik yaptıklarını kaydeden Değirmenci RTÜK'ün kararına karşın "Gezi'de penguen izletmedik size, Cuma sabahı Ysk zoruyla belgesel yayınlayacağız. Bu ceza kararı boynumda bir şeref madalyası olacak." dedi.



İSMAİL KÜÇÜKKAYA'DAN ÇARPICI DESTEK!

Değirmenci ile aynı yayın kuşağında "Çalar saat" ile Fox ekranlarında olan İsmail Küçükkaya ise RTÜK'ün cezasına karşın çarpıcı bir dayanışma örneği gösterdi ve kendi programını meslektaşıyla paylaşmayı teklif etti. Küçükkaya Twitter'daki mesajında "Ekranların karartılması gözlerin karartılmasıdır... Yayını durdurulan meslektaşım @degirmencirfan 'ı yarın Çalar Saati beraber sunmaya davet ediyorum." dedi.