Gündem
16 Ağu 2010 18:28 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 11:33

ROJ TV ESKİ GENEL MÜDÜRÜNÜ ÖLÜM KORKUSU SARDI!

PKK ile yayın organı ROJ TV arasındaki mali bağlantıların ortaya çıkaran müdürü ölüm korkusu sardı..

Terör örgütü PKK ile yayın organı ROJ TV arasındaki mali bağlantıların ortaya çıkmasında büyük rol oynayan televizyonun eski yöneticisi İranlı Manuçehr Zonozi'nin, polis korumasında olmasına rağmen ölüm tehditleri aldığı ve adresi bilinmeyen yeni bir yere taşındığı belirtildi.

Terör örgütü ile televizyon kanalı arasındaki bağlantı ların ortaya çıkmasında yaptığı yayınlarla etkili olan Danimarka'nın Berlingske gazetesinin internet sitesinde yer alan habere göre, İranlı Zonozi, Danimarka'da yabancı terör örgütlerinin karıştığı suçlar ile uluslararası silah kaçakçılığı suçlarına bakan gizli polisin (PET) koruması altında yaşıyor.

Haberde Zonozi'nin, gazetede yer alan ve terör örgütü PKK ile yayın organı ROJ TV arasında mali bağlantıların ortaya çıkmasına yardımcı olan açıklamalarından sonra polis koruması altında bir eve yerleştirildiği kaydedildi.

Polisin gazeteye, adresi gizli tutulmasına rağmen Zonozi'ye, zaman zaman yayınlardan rahatsız olan çevreler ya da terör örgütü PKK'dan tehditler geldiğini söylediği belirtildi. Tehditlerin devam etmesi üzerine de Zonozi'nin, haziran ayından itibaren yeni bir adrese taşındığı bildirildi.