Magazin
10 Ara 2015 17:21 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 18:14

Rihanna'dan şok itiraf: Benzema ve Hamilton'la sadece seviştim

Dünyaca ünlü şarkıcı Rihanna, Karim Benzema ve Lewis Hamilton hakkında söyledikleri, gündeme bomba gibi düştü.

Tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de geniş bir hayran kitlesine sahip olan Rihanna'nın eski sevgilileri hakkındaki açıklamaları, günün en çok konuşulan konusu oldu.

RİHANNA GALERİSİ İÇİN TIKLAYIN...

Bir dönem Real Madrid'in Fransız golcüsü Karim Benzema ve Formula 1 yarışçısı Lewis Hamilton'la ilişki yaşayan Barbadoslu şarkıcı Rihanna, her iki ilişkisi içinde çarpıcı itiraflarda bulundu. Vanity Fair dergisine cesur pozlar veren dünyaca ünlü yıldız, ünlü sporcularla yaşadığı ilişkilerde herhangi bir duygusal bağın olmadığını ifade ederken "Benzema ve Hamilnton'la sadece sevişmek için birlike oldum." dedi.



Rihanna'nın verdiği röportajda; Karim Benzema ve Lewis Hamilton'la sadece sevişmek için birlikte olduğunu itiraf etmesi, dünya basınının magazin ve spor sayfalarında yer bulurken, sosyal medyada da tartışma konusu oldu.



DAHA ÖNCE TAM TERSİNİ SÖYLEMİŞTİ

Daha önce tek gecelik ilişkilere karşı olduğunu ifade eden Rihanna, aynı dergiyle yaptığı röportajda: "Ertesi sabah uyanıp kendimi suçlu hissetmek istemiyorum ama ben de bir insanım, bir kadınım, kendimi 'ateşli' hissettiğim, seks yapmak istediğim oluyor. Fakat bunun için gidip öylesine biriyle yatıp ertesi gün kendimi boş ve sığ mı hissedeceğim?" demişti. Rihanna'nın bu sözler ardından Karim Benzema ve Hamilton hakkında "Sadece cinsellik için birlikte oldum." demesi şaşırttı.

RİHANNA KİMDİR?

20 Şubat 1988'te doğan Rihanna Barbados'un Saint Michael şehrinde doğdu. Annesi Guyana'lı, babası İrlanda asıllı Barbadoslu'dur. Rorrey Fenty ve Rajad Fenty adında 2 erkek kardeşi vardır.7 yaşında şarkı söylemeye başlayan Rihanna'yı o yıllarda derinden etkileyen olay ise kokain kullanan babası ile annesinin evliliklerinin kötüye gitmesi nedeniyle boşanmaları oldu.

15 yaşında "Combermere" adlı müzik okuluna giderek iki sınıf arkadaşıyla beraber müzik grubu kurdu. 2003 yılında arkadaşları Rihanna'nın grubunu o sırada Barbados'ta tatil yapan müzik yapımcısı Evan Rogers'a tanıttılar. Rogers, gruba ses testi yaptıktan sonra "Rihanna bir dakika benimle gel, diğer ikiniz gidebilirsiniz." diyerek odasında Rihanna'dan Beyoncé'nin kurucusu olduğu Destiny's Child grubunun Emotion şarkısını ve Mariah Carey'den "Hero"'yu dinledi.Carl Sturken" şarkı kayıtları için Rihanna'ya yardım etti. Kendisinin okulunun devam etmesi yüzünden yaklaşık bir yıl süren demo kayıtları sonunda, 4 demo şarkıdan Whitney Houston'un çıkış parçası "For the Love of You" ve kendisinin ilk büyük hit parçası "Pon de Replay" şarkısını çeşitli kayıt şirketlerine gönderdiler. Rihanna'nın demolarını beğenen Def Jam Kayıt Şirketi'nin patronu Jay-Z, Rihanna ile hemen çalışmalara başladı.

Rihanna, Def Jam ile anlaşma imzaladıktan sonra 3 ay boyunca kayıt yaptı. Albümde Evan Rogers, Carl Sturken, Stargate ve Poke & Tone ile çalıştı. Albümün ilk çıkış parçası "Pon De Replay" 24 Mayıs