Televizyon
25 Nis 2014 12:40 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 16:07

Reyting ağası dizinin oyuncuları Makina Kafa'da!

Medyaradar yazarı Murat Tolga Şen'in sık sık konuk olduğu Okan Bayülgen'in Makina Kafa'sında bu hafta reyting ağası dizi Küçük Ağa'nın oyuncuları var!

Anayasa Mahkemesi başkanı Haşim Kılıç'ın konuşmaları bizi yine siyasetle meşgul edeceğe benzer ama şarj olmak, biraz nefes almak lazım. Show TV ekranının beğeniyle izlenen programı, Makina Kafa tam bu işe yarayacak, Cuma gecesinin eğlencesi olacak!

Medyanın kötü çocuğu Okan Bayülgen ile Makina Kafa Cuma gecesi özel konu ve konuklarıyla, mavrası, makarası bol bir programda Show TV’de izleyicileriyle buluşacak.

TV'nin reyting ağası olan Küçük Ağa dizisinin oyuncuları Hakan Bilgin ve Cansın Özyosun bu gecenin iki önemli konuğu... "Küçük Ağa" Emir Berke Zincidi ise yayın saatinde yatağında olduğundan Okan Bayülgen, anne-babasıyla konuşacak!

Ayrıca, şarkıcı Yonca Lodi,  Doktor Feridun Kunak, Star TV'de yayınlanan Beni Affet dizisinin genç oyuncuları Mert Altınışık ve Gaye Turgut Evin'le, Notre Dame de Paris müzikalinden sürpriz bir oyuncu bu geceki canlı şovun konukları olacak...

Makina Kafa bu gece 23:15 de, Show TV'de... Yine çok acayip olacak...