Medya
28 Mayıs 2014 10:45 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 16:13

Rasim Ozan'dan Hüseyin Gülerce bombası! Zaman'ı bıraktı,Cemaat defterini kapattı!(Medyaradar/Özel)

Sabah Gazetesi yazarı Rasim Ozan Kütahyalı Etyen Mahçupyan'ın Zaman'dan ayrılmasına dair kaleme aldığı yazısında Hüseyin Gülerce ile ilgili bomba bir iddiayı da ortaya attı.

Sabah gazetesi yazarı Rasim Ozan Kütahyalı Etyen Mahçupyan'ın Zaman'dan ayrılmasına dair kaleme aldığı bugünkü yazısında ismi cemaatle özdeş hale gelen Hüseyin Gülerce'nin de Zaman Gazetesinde yazmayı tamamen bıraktığını ve cemaat defterini tamamen kapadığını yazdı.Gülerce Zaman'daki 14 Mayıs tarihli son yazısında yıllık izne ayrıldığını belirtmişti.
Kütahyalı 17 Aralık'ın darbe girişimi olduğunu düşünen Bugün yazarı Gülay Göktürk'ün de Mahçupyan'la aynı sonu yaşayacağını ima etti...

Yazısında Zaman'la ilişiği kesilen Etyen Mahçupyan'ın Cemaat'e hep gerçekleri söyleyen bir isim olduğunu yazan Kütahyalı cemaatin imamlarının da hurafelerle kafayı üşüttüğünü iddia etti.

İşte Rasim Ozan Kütahyalı'nın bugünkü yazısından ilgili bölümler...

Cemaatin ortak aklı Mahçupyan'ın sesini dinleseydi şu an bu sefil hale düşmezlerdi. Hayattan kopmuş ve hurafelerle kafayı üşütmüş imamlarını dinlediler ve 40 yıllık bir birikimi heba ettiler. Cemaatin en temel ihtiyacı mevcut durumun doğru teşhis ve tahlil edilmesiydi. Oysa cemaat profesyonelleri imamlarının gördükleri rüyalara inandı. Sonunda gerçekleri duymaya dayanamadılar ve teşhisleri her zaman doğru çıkmış bir adam olan Mahçupyan'ı da kaybettiler. Mahçupyan kadar değerli bir aydın olan Gülay Göktürk'e de benzer davranma ihtimalleri kuvvetli. Hüseyin Gülerce'yi çoktan harcadılar. O da kovulmadan kendi ayrıldı ve cemaat defterini tamamen kapadı. Daha evvel yazmıştım. Şimdi yine yazıyorum. İşte Mahçupyan'ın son 8 ay içinde yazdıklarından örnekler. Hepsi doğru çıktı bu teşhislerin. Hurafeler değil hakikatler hükmünü icra eder. İmamları değil Mahçupyan'ı dinleyecektiniz. 

MEDYARADAR/ÖZEL