Gündem
21 Kas 2012 18:01 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 14:24

RADYO YAYINCILIĞINDA BİR İLK!

Türkiye'nin yenilikçi Haber Radyosu RS FM, video yayıncılığına başlıyor.

Bundan böyle RS FM’deki özel haberler ve bazı programlar, radyonun internetteki haber portalı olan www.rsfmradio.com adresinde yayınlanacak.

Yayına başladığı günden beri, program kadrosu ve özel haberleriyle büyük yankı uyandıran RS FM, radyoculuk alanındaki başarısını, internette taçlandıracak.

“Haberin Sesi” mottosuyla yayın yapan RS FM’in öğlen kuşağı programlarından “Vecdi Tamer’le Gün Ortası”nın görüntüsü, dün, radyonun sitesinden yayınlandı.

Deneyimli radyocu Vecdi Tamer, akıllı telefon pazarındaki son yenilikleri, dinamik ve eğlenceli bir şekilde anlatırken, video yayıncılığıyla ilgili de keyifli tespitler yaptı.

İşte Vecdi Tamer’le Gün Ortası programından bir kesit:

http://www.rsfmradio.com/2012_11_20/Akilli-telefon-pazarinda-neler-oluyor/

RS FM, hazırladığı özel haberleri de görüntülü olarak yayınlamaya başladı. Mete Çubukçu gibi deneyimli gazetecilerin yaptığı özel yorumlarla, internetteki haber içeriğini zenginleştirmeyi hedefleyen RS FM, ürettiği içeriğin daha kalıcı olmasını sağlamak için çalışmaya devam ediyor.
İşte RS FM’in özel haberlerinden örnekler:

Ortadoğu ateş altında –

http://www.rsfmradio.com/2012_11_20/Ortadogu-ates-altinda-mete-cubukcu/

Eczaneler kapanacak mı? -

http://www.rsfmradio.com/2012_11_20/95249227/

Deneyimli haber kadrosuyla, program çeşitliliğiyle kısa süre içinde habercilikte referans gösterilen bir mecra haline dönüşen RS FM, ilerleyen günlerde, daha profesyonel ve üretici bir şekilde, görüntülü yayıncılığa geçmeyi hedefliyor.

RS FM, ses getiren pek çok programını ve ürettiği özel içeriği, görüntülü olarak, kamuoyuna ulaştırmak için çalışmalarına devam ediyor.