Gündem
22 Ağu 2013 11:04 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 15:21

R4BİA İŞARETİ EMRE'YE PAHALIYA PATLADI; 'YA TARAFTARA UY YA DEFOL!'

Emre, R4BIA işareti yaptığı için, Arsenal maçında Fenerbahçe taraftarlarınca protesto edildi

Süper Lig'in açılış maçında Torku Konyaspor ile karşılaşan Fenerbahçe adına bir gol atan Emre Belözoğlu gol sevincini Rabia işareti ile kutlamıştı.

Fenerbahçe'nin 3-0 yenildiği Arsenal maçında Emre Belözoğlu'nun tribünlerin bir kısmı tarafından protesto edilmesi sosyal medyanın gündemi oldu.

"Git Mısır'da oyna"

Emre'ye yapılan protestonun oyun için değil de Torku Konya maçında yaptığı R4BIA işareti olduğu anlaşıldı. Çok sayıda twitter kullanıcısı Emre'nin protesto edilmesine tepki göstererek R4BIA işareti hakkında yorumlar yaptı.

İşte yazılan yorumlardan bazıları:

Ya taraftara uy ya defol

Emre Galatasaray'da oynarken Terim'den ensene yediğin tokadı unutmuyorum. Şimdi de Fenerbahçe'nin başına belasın. Yürü kardeşim Mısır'da oyna. (TC Atatürk Gençliği)

Emre'nin ıslıklanması ise gecenin rezaletiydi. (Tolga Tinaztepe)

Bugün #BeniEnFazla Arsenal üzdü.. 4 tane atamayarak, Emre'nin R4BIA işaretine engel oldular.. (Şafak Levent)

Emre ya taraftara uy ya da defol git. (TC Serdar Uçar)

RABİA'cı Emre'nin maçtan önce moralini bozdular,Mübarek'i serbest bıraktılar.Erdoğan bu konuda yarın bir açıklama yapabilir! (Şükrü Gökkaya)

Emre'nin tekmeye kafa sokması, Trabzon'da oyundan alınırken armayı öpmesi, FB için kavga ettiği unutulmasın. (Fırat Yıldız)

Bir Kısım Fenerbahçe Taraftarlarınca Kadıköy'de Taksim Diye Bağırıldı. Emre de Yuhalandı. Sadece Mısır'a selam gönderdi diye. Yorum Sizin (Adem Yavuz)

Emre Belözoğlu'nun yuhalanmasını kınıyorum. Sırf aynı görüşte değiliz diye hiçbir zaman kimseye ayrımcılık yapamayacağım kusura bakmayın... (Oruç Güler)

Gittiğine de sevinmiştim. Ancak bu akşam Emre yapılan ayıbı gördükten sonra, hiç bir şeyden umudum kalmadı... (Kamer Akbaş)

Emre'yi Mısır'a destek verdiği için ıslıklayanlarla aynı takımı tuttuğum için kendimden utanıyorum. Yazık çok yazık. (Nurullah Çetin)

Mısır'ı düşündüğün kadar futbolunu oynasaydın böyle olmazdı Emre Belözoğlu. (Ersin Kahyaoğlu)

Emre Belözoğlu Konya maçında o hareketi yaparak cami duvarına işedin evlat... (Çapulcu)

Fenerbahçe taraftarı bugün "Hükümet istifa" ve "Emre dışarı" diye bağırmış. Ağızlarına sağlık helal olsun! (Görkem Tepe)