Gündem
20 Eki 2010 17:51 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 11:43

PELİN BATU, TARİHİN ARKA ODASI'NDAN AYRILIYOR MU? MURAT BARDAKÇI MEDYARADAR'A AÇIKLADI!

Posta Gazetesi'nde yer alan Pelin Batu'nun Tarihin Arka Odası'ndan ayrılacağı ve programa Aysun Kayacı'nın katılacağı haberi için Murat Bardakçı MEDYARADAR'a açıklama yaptı.

İŞTE MURAT BARDAKÇI’NIN MEDYARADAR’A YAPTIĞI AÇIKLAMA...


"Posta Gazetesi’nin Pelin Batu’nun Tarihin Arka Odası’ndan ayrılacağı ve programa Aysun Kayacı’nın katılacağı şeklindeki haberi tamamen hayal mahsulüdür ve baştan başa hatalarla doludur.

1. Programı beraberce yaptığımız Erhan Afyoncu ve Pelin Batu, Tarihin Arka Odası’nın bütününün ayrılmaz bir parçasıdır. Programın bu derece başarılı olmasında Pelin Batu’nun büyük rolü vardır ve bütünün parçalanması sözkonusu değildir.

2. Pelin Batu, Amerika’ya "Türkiye’de Kadın Olmak" adlı kitabını çıkarabilmek için değil, Boğaziçi Üniversitesi’nde devam eden "Metamorfoz ve Başkalaşma" konulu  master tezine bilimsel kaynak bulabilmek için gitmiştir.

3. Pelin Batu, Amerika’ya iki aylığına değil, sadece beş haftalığına gitmiştir. Bu sürenin üç haftası geçmiştir ve Pelin Hanım iki hafta sonra Türkiye’ye dönerek programda yeniden yeralacaktır.

4. Kaldı ki, Pelin Batu programa Amerika’dan da katılmaktadır. Posta Gazetesi’nde bu iddiayı ortaya atanlar, cumartesi geceleri yayınlanan programımızı izlemiş olsalardı, Pelin Batu’nun iki haftadır skype ile programda yeralşdığını görür ve geliş tarihinin belli olduğunu  da bilirlerdi.

5. Aysun Kayacı ile program konusunda herhangi bir görüşme olmamış ve deneme çekimi de yapılmamıştır. Aysun Hanım ile sadece iki defa karşılaştım. İlk karşılaşmamız, bundan seneler önce bir toplantıda oldu. İkinci defa ise, bundan birkaç hafta önce Habertürk’e yaptığı bir
ziyarette idi ve Tarihin Arka Odası konusu gündeme bile gelmedi"

POSTA GAZETESİ'NİN İDDİASI NEYDİ?