Televizyon
19 Eyl 2015 13:15 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 17:53

Paramparça'da intikam yemini! Yaşadıklarına pişman olacaklar!

"Paramparça" dizisinin 21 Eylül Pazartesi akşamı ekrana gelecek bölümünde yine heyecanlar dorukta...

Başrollerini Erkan Petekkaya, Nurgül Yeşilçay, Ebru Özkan ve Barış Falay’ın paylaştığı, senaryosu Yıldız Tunç’a, yönetmenliği ise Altan Dönmez’e ait ‘Paramparça’nın 33’üncü bölümünde olaylar arka arkaya gelişiyor.

Dünyanın en büyük medya prodüksiyon şirketi Endemol Shine Türkiye’nin yapımcılığını üstlendiği, yayına girdiği günden bu yana ekranların en çok izlenen dizisi olan Paramparça, yeni bölümüyle 21 Eylül Pazartesi akşamı 20.00’de Star TV’de.

Başrollerini Erkan Petekkaya, Nurgül Yeşilçay, Ebru Özkan ve Barış Falay’ın paylaştığı, senaryosu Yıldız Tunç’a, yönetmenliği ise Altan Dönmez’e ait‘Paramparça’nın 33’üncü bölümünde olaylar arka arkaya gelişiyor.

YAŞADIKLARINA PİŞMAN OLACAKLAR
Hayatındaki en değerli insanın kaybından sorumlu tuttuğu Cihan ve Dilara’ya yıllardır kin besleyen Harun, artık intikam için hazırdır. Elindeki gençlik fotoğrafına her baktığında, “Aldıkları her nefesi onlara zehir edeceğim” diyen Harun planlarını birer birer hayata geçirmeye başlar.

BÜTÜN FIRTINALARA HAZIRIM
Yalıdaki olaylarla uğraşan ve kontrolünü kaybetmeye başlayan Cihan ise düşmanı Harun’dan habersizdir. Bir tek Gülseren’in yanında huzur bulan Cihan, “Bütün fırtınalara hazırım” sözleriyle Gülseren’e aşkını anlatırken, hiç tahmin etmediği biri bu ana tanıklık eder.

HAZAL’IN OYUNU ORTAYA ÇIKACAK MI?
Yalıda herkes için zor günler başlar. Dilara, Gülseren’in gitmesi için her yolu dener. Hazal ise yalıda yaşanan bu karmaşadan faydalanarak herkese büyük bir oyun oynar.