Televizyon
18 Eyl 2011 12:46 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 12:49

OYUNCULAR İLK BÖLÜMÜ KEBAPÇIDA BİRLİKTE İZLEDİLER

ATV'nin yeni dizisi Alemin Kralı'nın oyuncuları bir restoranda ilk bölümü birlikte izlediler... FOTO HABER

atv ekranlarında yayınlanmaya başlayan Alemin Kıralı dizisinin ilk bölümünü tüm oyuncular Florya’da Beyti Restaurant’ta düzenlenen yemekte bir araya gelerek izlediler. Oya Başar, Şafak Sezer, Evrim Akın, Zeynep Gülmez, Metin Yıldız, Ececan Gümeci, Elvin Levinler, Yağmur Ün, Birsu Demir ve Çağrı Büyüksayar’ın yanısıra Süreç Filmin sahibi Ali Gündoğdu ve eşi İnci Gündoğdu’nun da yer aldığı yemekte tüm ekip ilk bölümü heyecan içinde izledi.

Yemeğe kızları Irmak, Sude ve eşi Esra Sezer’le birlikte gelen Şafak Sezer “benim için ilk bölümü izlemek doğum gibi. Çocuğun sesini duyarsın yüzünü göremezsin ya o derece heyecanlanıyorum” dedi. Dizide Şafak Sezer’in kayınvalidesini oynayan Oya Başar ise oğlu Umut Kırca ile birlikte geldiği yemekte dizi ile ilgili olarak şunları söyledi “tüm ekip arkadaşlarım ve ben bu diziye gerçekten de çok emek verdik. Ben güzel bir iş ortaya çıkarttığımıza inanıyorum. Buna bu gece ilk bölümü izleyince bir kez daha inandım. Umarım televizyon izleyicisi de diziyi beğenerek izler ve emeklerimizin karşılığını alırız”

Yemekte diziyi izlerken en çok heyecanlanan isimlerden birisi de Evrim Akın’dı. Şafak Sezer ve Oya Başar’la birlikte aynı projede yer almaktan dolayı çok mutlu olduğunu söyleyen Akın “Oya Başar’la aynı sette sabahladım ve onunla karşılıklı oynadım ya artık gözüm açık gitmez. Şafak Sezer ise bu ülkenin en komik adamlarından birisi. Onunla karşılıklı sahnelerim olmasın diye dua ediyorum çünkü gülmemek için kendimi zor tutuyorum”.

İlk defa BKM dışında bir şirketin projesinde yer alan Metin Yıldız ise ilk bölümle ilgili olarak “bende herkes gibi ilk bölümü heyecan içinde izledim. Yıllar sonra BKM dışında bir şirketle çalışıyorum. Umarım her şey herkes için güzel olur” açıklamasını yaptı.